Unii oameni atunci cand sunt nervosi sau beti, sunt in stare de absolut orice. Lasa timpul sa te ajute sa treci peste asta pentru ca altfel nu ai cum. Incearca sa nu te mai gandesti si cu timpul va trece.
Nu esti singuraaici socata...am citit totul de ce ai spus tu si inca nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat si eu as fi reactionat la fel ca tine adica si acum mi-e putin frica si nici nu l-am vazut cand s-a taiat dar tu ce sa mai spui? Stiu ca e un moment, crud din viata si foarte infiorator, dar m-am gandit si mi-am cam dat seama de ce el a reactionat asa.Stii de ce? Pentru ca Gelu(prietenul lui) cred ca era cel mai bun prieten si si-a amintit ca a murit plus ca era si baut la prins nebuneala la cap. Cred ca Gelu era ca fratiso si cand iti moare cineva drag numai stii ce poti face mai ales ca e si baut.Nu stiu cum sa faci ca sa uiti toata nenorocirea asta dar eu spun ca tu sa te gandesti la altceva de bine si sa uiti tot ce s-a petrecut acolo stiu ca va fi foarte greu( eu cand vad ceva ce ma ispaimata ca face o persoana chiar si eu nu-mi pot lua gandul de acolo si mi se face tot mai frica) asa cred ca esti si tumai simplu spus ca totii oamenii ar fi reactionat ca tine, incearca cat de cat sa uiti sa te gandesti ca tot ce s-a intamplat e istorie si ca acum tu trebuie sa te gandesti la prezent ce se va intampla acuma.Succes! Sper sa iti fie totul bine si sa uiti toata acesta poveste inspaimantatoare.
Da si eu am trecut printr-un soc asemanator am aflat ca prietenul meu a **** pisici)...da in fine nu stiu ce sa cred o scoala intreaga sau pe el
Pai daca era baut e clar.
cine stie. o fi avand si probleme psihice.
.mai stiu si eu cativa. chiar e un soc sa vezi asta ( un baiat de 14 ani sa-i dea cu pumnii in cap unei fete din clasa lui din nimic, intelegenadu-se f bine si apoi sa o intrebe pe mess daca "te-ai suparat?". bine. cu totii stiam ca are probleme medicale dar nu m-am gandit ca poate fi atat de socant. si acum mai tin minte fiind martora la toata scena ).
Doamne si daca murea la mine ce Dumnezeu faceam ?
dadea politia vina pe mine si pe prietenumiu ca noi l-am ucis doamne