| yvonne a întrebat:

Ma puteti ajuta si pe mine va rog.am aproape 13ani si imi place de un baiat care eu la inceput credeam ca ma place ca se cam uita la mine dar acum cred ca ma uraste desi nu are motive, as incerca sa vorbesc cu el dar acum suntem in vacanta si nu pot sa vorbesc cu el, am id lui dar nu stiu ce sa-i zic ca il am de pe net si daca ii zic asta o sa creada ca sunt chiar obsedata de la elsadimi puteti da sfaturi? adica cand o sa-l mai vad cam cum ma pot pune in vorba cu el fara sa vorbesc de scoala

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu fetele fac primul pas.
Acesta este cel mai bun sfat!
Dar nu pot sa te las asa.
Intra in discutie cu el-fi curajoasahappy
Si pe parurs daca lucrurile merg bine, va sti el ce sa te intrebetongue

Bafta si sper ca te-am ajutat!happy

4 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Vorbiti ca niste prieteni.nu e neaparat sa ii spui direct ca il placi, dupa ce vorbiti, si vezi ce ii place, etc. ii spui happy

| robycfr1 a răspuns:

Pai poti sa afli de la un prieten ce ii mai place.

| yvonne explică:

Da stiu, dar eu nu prea vorbesc cu nimeni ca sunt la un curs de franceza si acolo sunt numai baieti si mi-e rusine de ei.si nu stiu ce sa vb cu aia.si m-am indragostit fix de cel mai bun.si la franceza nu le am i-au cam cel mai mic punctaj la test poa sa ma considere proastaoh go onsi de asta nu vb cu el

| Razvan a răspuns:

Ei da.Astea sunt scuze pentru a nu apuca taurul de coarne. Vorbeste cu el si gata.Lupta cu timiditatea pentru linistea ta sufleteascawinking