| valentinalina a întrebat:

Ma rusinez destul de repede mai ales cand vb cu un baiat mi se schimba vocea (foooarte urata cateodata imi e si rusine sa vb ) si ma rosesc, nu mai stiu nici ce sa vb in preajma baietilor care imi plac ma blochez... ajutorrrr
dau funda si voth:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Eh rareori sunt momentele cand ma rosesclaughingAtunci incep sa rad asa Uit de tot si de toaterolling on the floor rad ca nebunu 10 minute
Bine ca na.suntem oamenihappy
Sunt rare momentele.alea

| MissmysteriousS a răspuns:

Sfatul meu este sa fii sigura pe tine si sa te concentrezi atunci cand stai de vorba cu o persoana,, mai speciala'', sa nu te mai lasi asa purata de emotii si gandeste-te ca totul va fi bine

| DyaElla a răspuns:

Eu una cand eram mai mica ma rusham toata si tremuram. Acum e mai usor strang din dinti si numar pana la 10 laughing

| wtfnuexistainbazadedate a răspuns:

Te inteleg ...sh mie mi se intampla la fel mi se schimba vocea dar nu rosescbatting eyelashes incearca sa te controlezi... adica imagineazati cu vb cu o fta am facut si eu asta sh a mes! funda?big grinhappy

| dede_8049 a răspuns:

Despre voce nu stiu.ce sa zicsad...dar despre rosit si faptul ca te blochezi e normal si mie mi se intampla cateodata...straight face