anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma simt atat de izolata prnitre colegele din clasa mea! Cauta mereu sa rada si sa critice toate defectele mele si greselile pe care le fac. Se cred "superioare" daca ele fac ceva ce eu nu fac, fac bisericute si vb numai secrete si cand ma duc langa ele nu mai vb si mie nu imi zic, si ce ma enerveaza este ca ma striga pe numele de familie ceea ce anul trecut nu se intampla angry Sunt atat de suparata pe ele, pe langa toate astea ca ma ignora aproape tot timpul ma mai intreaba " care e cea mai buna prietena a ta din clasa" si mistouri din astea care ma enerveaza la culme. Nu stiu ce sa mai fac, de abia astept sa termin clasa a 8a, si chiar o sa ma duc la liceu in alt oras ca sa scap de toate sa nu le mai vad. M`am refugiat in internet si mai vorbesc cu mama, destul de des, ea imi e cea mai buna prietena. Dar voi, ce ma sfatuiti?

2 răspunsuri:
| Fillaide a răspuns:

Nu da importanta vorbelor lor.Fii indiferenta si fii prietena doar cu cine merita. Daca o sa te comporti si tu la fel ca ele inseamna ca te cobori la nivelul lor, dar chiar nu trebuie sa faci asta.

| Mi16 a răspuns (pentru Fillaide):

Ce usor ar fi! Din pacate nu pot sa le tratez atat de usor cu indiferenta pentru ca ma dor vorbele lor si prieteni in scoala nu am sa zic ca atunci cand ele mai fac asa sa plec la prietena mea si sa nu le mai ascult.