| HahahaAb a întrebat:

Ma simt ca dracu'! Ati mai patit sa nu mai simtiti nimic in afara de atractia fizica si chimia aia intr-o relatie? Nu mai simt ca il iubesc! Nici nu cred ca el ma mai iubeste! Dar tot stam impreuna! Cred ca e din obisnuinta... straight face!
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| mary123 a răspuns:

Odata ce nu mai simti nimic pentru el, E ca si cum ai sta doar pentru a nu ramane singura, si nu e bine. Daca nu mai exista nimic intre voi, ci doar atractia... Incearca o pauza, sau ceva de genul. Oricum, daca nu mai aveti ce discuta si nu mai gasiti nimic interesant la celalalt... Nu mai are rost. O sa ajungeti sa fiti mult prea prinsi in obisnuinta si o sa va fie mai greu.

Incercati sa spargeti monotonia, eventual. Dar asta trebuie sa vina de la amandoi. Poate asa o sa mearga mai bine. Iesiti si cu prietenii, faceti chestii care nu le-ati mai facut pana acum.

1 răspuns:
| zDenYz a răspuns:

Buna daca nu simtiti nimic unul pentru altul atunci cred ca ar trebui sa va despartiti un iubit trebuie sa fie bun cu iubita lui de ex:sa o scoata in oras sa i spuna vorbe dulci etc Funda?big grin