Unii sunt dependenti de droguri,altii de muzica,altii de internet, dar tu esti dependenta de acesti oameni. Ce cred eu e ca ar trebui sa scapi de aceasta dependenta. Nu e sfarsitul lumii daca o iei de la capat, ci doar un nou inceput. Cunoaste persoane noi fii vesela ca traiesti ca esti sanatoasa(sper ca n-ai probleme medicale). Fii puternica, viata iti serveste cele mai crude mancaruri, dar tu hotarasti daca le mananci sau alegi altceva din acest meniu atat de vast.
Mersi. Chiar m-a incurajat sfatul tau...
Scuze,dar nu-mi dau seama daca esti sarcastica sau nu?
A fost de bine, nu de rau.
Cu toate că prietena ta s-a purtat imatur, ține minte că o relație de iubire nu este nesfârșită dar o prietenie poate dura o viață întreagă. Alex nu te-a apreciat și te-a pierdut. Crezi că o să se schimbe așa repede? Cu toate că îl iubești trebuie să iei în considerare că trebuie să fii cu un băiat care te respectă. Eu nu pot să îți spun să fii cu ăla sau cu celălalt...Ascultă-ți inima dar nu te lăsa condusă în totalitate de ea, pentru că ai putea suferi. La urma urmei e doar un băiat o să mai dai peste o grămadă. Multă baftă!
Diorrus întreabă: