| MariusDD a întrebat:

Ma simt ciudat.Sa ma duc eu la un salon de infrumusetare doar pentru un pensat? Mi se pare cam ciudat doar pentru un pensat.
De altceva nu am nevoie.Eu am dat o forma naspa la sprancene si imi e si jena daca mi-or zice ceva fetele de acolo...
Si in plus de asta am gasit salonul asta online, am vazut ca are si sediu bine pozitionat, sa am eu incredere in serviciile lor? Mi-e sa nu ma duc Fat frumos si sa ma intorc cocosatul de la notre-dame

8 răspunsuri:
| laurika_3432 a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie jena le lasi sa creasca dupa care poti merge la salon sa iti dea o forma le ele. funditalove struck?:X:Xlove struck

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce să zică fetele de acolo?
Îţi face o corecţie a lor, nu te ceartă, nu le scrie în fişa postului.
Mergi cu încredere, cum te duci aşa ieşi dar cu aspect îngrijit al sprâncenelor, Făt-Frumos.
Pa, pa.

| niko a răspuns:

Du-te frte la un salon si penseaza. te calumeaoh go on
ca nu o sa se uite alea la tine :O:O:O wow asta a venit doar pentru un pensat:O
ce naiba ma?
du-te si penseaza. te calumea la un salonwinking
Bft!

| ºPishcotº a răspuns:

Du-te linistithee hee...De ce sa-ti fie rusine?raised eyebrows. Ca esti un baiat ingrijit, care are grija de aspectul lui? Pe bune n-ai de ce sa te simti ciudathee hee. Ceaohappy!

| Yana a răspuns:

laughing Du-te, caci cele de la salon sunt profesioniste. Nu trebuie sa fii jenat pentru chestia asta, caci sunt multi alti barbati care se ingrijesc si nu vad care ar fi problema, atata timp cat mergi pentru o imbunatatire, pentru propriul tau aspect.

[Yana]

| MariusDD explică:

Mi-e sa nu ma faca prea feminin...

| Yana a răspuns:

Nu o sa se intample. Le explici exact cum vrei, sa le ia foarte putin, sa le contureze.

[Yana]

| Floreenofficial a răspuns:

Daca ti-e rusine du-te cand trebuie sa te tunzi...ca sa ai motiv.nu vor banui nimic. laughing

Întrebări similare