| SunshineSunrise a întrebat:

Ma simt complexată din cauza sanilor. Toate fetele din clasa au bustieră și li se vad sânii de parca ar avea 3 sutiene pe ele, iar eu daca imi pun un sutien cu push-up (eu nu port in general asa ceva)dar ieri la premiere am vrut sa-mi pun cu maiou atat sa fiu si eu mai "pieptoasa" si mi se vedea carnea in spate foarte mov si se vedeau colaci de la carne prin maiou si in fata pieptul gol. Părea că m-am sugrumat cu sutienul. Ce sa fac? Imi vine sa ma sinucid câteodată cand vad ca nu am ce toata lumea are.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| TheCrusader a răspuns:

Nu vad nici o problema aici in afara de reactia ta. Daca mai toata lumea este mai dotata decat tine, asta nu inseamna ca tu nu esti mai dotata decat toata lumea in alte privinte. Nu toti baietii sunt atrasi de 'pepeni'.
Daca la tine in clasa toti baietii sunt niste maimute crude la minte, asta e, nu te-ar merita oricum.

Mai degraba ai inceta sa pari cine nu esti. Si nu spun asta pentru ca te compatimesc, nici macar nu sunt femeie, dar daca nu esti dotata ca restul, asta nu inseamna ca nu mai esti femeie.

Si faza asta cu sugrumatu cu sutienul, de ce vrei sa iti faci rau ca sa iti stea bine pieptul pentru ceva timp. Dezvata-te de instinctul asta 'de turma' si judeca lumea dupa capacitatile tale.

Răspuns utilizator avertizat
| TheCrusader a răspuns (pentru SunshineSunrise):

Pai tu cauti sa impresionezi baietii sau fetele? Poate celelalte fete sunt geloase pe tine ca ai sa gasesti un baiat cuminte, hazliu si destept si ele o sa gaseasca un golan de ala care scoate mai mult fum pe gura ca o locomotiva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SunshineSunrise):

Ai un psihic Slab nu te mai lasã intimidata. vrei sa te sinucizi pentru ca fetele te batjocoresc? Sunt doar niste ratate.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

A durut sad

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

„... fetele din clasa au bursieră și li se vad sânii..."
===
Bursier/ă = 1. Care ține de bursă; propriu bursei;
2. Persoană care beneficiază de o bursă.
Așadar, fetele au alte fete care au burse, iar acestora li se văd sânii. OK, și ce-i cu asta?!?
----
Din câte descrii, ai ales greșit îmbrăcămintea. Nu cred să fie vina sânilor tăi că nu stăteau hainele ca lumea pe tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hãh? Sa te sinucizi dintr-un asemenea rahat.
Colaceii se pot da jos daca ai ambitie. Oricum nu stiu ce faci Dar am impresia ca iti observi doar defectele si daca te uiti la corpul tau.
Parerea mea este sa nu te mai compari cu alte tipe, cu cat le vezi pe altele mai "bune" decât tine cu atât o sa ai mai multe complexe.

Legat de ce cred tipii, iti spun ca nu conteaza asa de mult cum arati pe cât conteaza caracterul, feminitatea, seducerea.
Nu conteazã ce crede lumea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serios,chiar ar trebui sa meditezi asupra răspunsului meu la întrebarea ta anterioară.Si poate sa-l si urmezi...
Nu sânii sunt cea mai mare problema a ta.

| Ella27 a răspuns:

Problema la tine este increderea in sine. Invata sa te iubesti asa cum esti. Crede-ma, sunt atatea femei misto cu sanii mici. Totul sta in tine, sa inveti cum sa-ti pui in valoare formele pe care le ai