| Anonimaaa_6564 a întrebat:

Ma simt din ce in ce mai rausad.
Sa incep cu inceputul. Din martie imi place de un baiat, dar el e cu un an mai mic. E in clasa a 7, eu a 8.Stie ca imi place de el de anul trecut scolar(din martie)si am incercat sa vorbesc cu el, cum l-am bagat in lista de mess si i-am zis cine sunt, mi-a dat ignorsad, la scoala nu ma baga niciodata in seama sau cateodata nici nu se uita la mine.sad
Asta e ultimul an al meu in scoala, si timpul trece parca prea repede. Dupa nu o sa il mai vad, el sta mai departe de scoala, si niciodata nu l-am vazut in afara scolii, doar la scoalasad.
Si in fiecare zi la scoala sunt tot mai trista, as vrea macar sa vorbeasca cu mine, mi-ar fi de ajunssad
Ce sa fac? Funda!sad

2 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna il placi de prea mult timp.In adancul sufletului tau sti ca trebuie sa il uiti si sti cum e realitatea numai ca tu cea de la suprafata nu vrei sa o vezi. Poate lui i se pare ciudat ca o fata mai mare poate place un baiat mai mic. Poate lui nici macar nu ii pasa ca tu il placi si suferi.Nu sti ce este in capul lui, dar cred ca lui chiar nu ii pasa faptul ca tu il placi.Stiu ca este ffff greu sa uiti un baiat mai ales dupa ce l-ai placut atata timp, dar trebuie sa incerci.Crede-ma stiu cum este eu am placut un baiat 1 an si am fost nevoita sa il uit dupa atata timp.Eu zic sa iesi cu prietenii tai, sa va plimbati, sa faci ceea ce iti place si orice doresti tu.Banuiesc ca ai o prietena foarte buna si cred ca stie ca il placi ei poti sa o chemi pe la tine sa faceti ceva sau sa va plimbati. Dar uita-l.Trebuie sa accepti realitatea asa cum e chiar daca nu vrei asta. Sper ca te-am ajutatbig grin

| alexoprondrina a răspuns:

Am mai dat sfatul asta si in 99% din cazuri, fetele sunt acum fericite si implinite sufleteste alaturi de un baiat.
Deci, draga mea, deschide ochii si priveste in jurul tau. Sunt sigura ca exista un baiat care te place si asteapta sa-l bagi in seama si sa-i dai atentie si sa uiti de tipul acela care e si mai mic ca tine.
Nu ca as fii impotrivalaughing pentru ca prietenul meu este mai mic decat mine cu 1 an, dar el mi-a facut mie curte si s-a tinut dupa mine timp de 3 luni, ca daca nu ma uitam eu la eloh go on
Fii serioasa, fata si nu mai dramatiza. Uite eu acum sunt la liceu si sa vezi cati baieti sunt acolooolove struck
Vai de viata ta. o Sa-ti dai singura palme pentru zilele astea pe care le pierzi suparata.
Sper sa ajungi la vorba mea si sa realizezi ca lumea e plina de baieti.