Nu mai stiu ce sa ma fac sincer sunt distrusa din cauza asta..cum le am tot rupt mi sa extins tare
Buna Deci pentru a scapa de acnee este folositor sa folosesti primele 2 luni mai multe creme si geluri pentru acnee. Consulta un medic dermatolog. Nu exagera cu creioanele corectoare fondurile de ten etc. ( ba chiar sa nu te mai dai deloc pe parcursul tratamentelor). Alege cremele si gelurile in functie de tenul tau. Nu agresa fiecare cos care iti apare ( mai rau o sa faci pentru ca se vor intinde si o sa-ti apara mai multe). Incearca la 80% dintre adolescenti merge ce ti-am zis... daca nu, succes in a reusi! :*
fundita?
Asta este si drama mea prin care am trecut timp de 2 ani, la inceput nu aveam foarte multe dar pe masura ce foloseam geluri si creme si toate porcariile astea, dovedite a fii doar strategii de marketing pe seama oamenilor disperati, imi ieseau din ce in ce imi multe, ma simteam oribil, nu mai ieseam din casa, ba chiar cazusem intr-o depresie oribila, ma simteam inutila, ma simteam groaznica, mereu ii comparam pe altii cu mine, am mers la dermatolog, mi-a dat tratament si timp de o luna nu am observat schimbari prea mari..eram dezamagita, usor, usor cadeam iar in depresie, pe zi ce trecea ma simteam tot mai rau, ma gandeam cu groaza sa ma privesc in oglinda ...am reusit in a2a luna de tratament sa mai scap putin de ele dar am ajuns sa iau 6 pastile pe zi, nu am nimic impotriva cu medicamentatia as fii facut orice sa scap de ele, in ultimul timp ma gandeam sa folosesc Roaccutan-ul desi stiam foarte bine ce reactii adverse grave avea! In prezent mi-au mai disparut din ele cel putin de pe frunte si nas, si am inceput sa ma simt mai bine, am inceput sa-mi recapat increderea in mine datorita oamenilor din jurul meu care m-au sustinut, familia, prietenii si chair doctorul meu dermatolog! :* Nu dispera, vor trece, e o chestiune de timp si rabdare, mergi urgent la dermatolog :*!
Pai am fost.dar mi a dat un tratament de 8 luni de zile cu anticonceptioanale si roaccutane si eu una nu vreau sa iau anticonceptionale, asa ca nu stiu ce voi face tie cum ti au trecut pana la urma?
Nu mi-au trecut nici pana in prezent, dar am invatat sa traiesc cu lucrul asta, am doar 18 ani, ma gandesc ca imi vor trece, inca iau tratament prescris de dermatologul meu care consta in Claritromicina/Doxicilina, vitaminele a+d2, b6, E si local administrez Zineryt ...nu mai am atat de multe.dar inca am dar le acopar cu un fond de ten bun pentru ca altfel nu am ce face ...lasa-mi id-ul sau facebook-ul tau intr-un mesaj privat sa discutam despre asta daca doresti :*