Am inceput sa-ti raspund si eu la intrebare, dar ceva din spusele tale, cat si ciudatenia nick-ului pe care ti l-ai ales m-au facut curioasa si am aruncat o privire pe profilul tau, cautandu-ti si alte intrebari.Si am fost uimita de cele aflate:esti o fata inteligenta, foarte tanara dar incredibil de cinica uneori. E un amestec straniu de inocenta si perversitate, de incredere si suspiciune, de veselie si depresie.Ai o personalitate foarte complicata, inclin sa cred temperamental esti colerico-melancolica, un amestec interesant de trasaturi. Daca mai pun la socoteala si afirmatia ca nu crezi in Dumnezeu dar ai adaugat la nick name numarul 666 iar la avatar pentagrama, putem trage concluzia ca esti si o teribilista care vrea sa socheze.Fiindca ai postat atatea mesaje public, pe un site, si mai akles fiindca azi te vad trista, deceptionata si goala sufleteste, imi permit sa iti spun urmatoarele:
-ai o inteligenta peste medie
-nu ai carenta in cunoasterea limbii romane asa cum am vazut la o multime de adolescenti cu mai mari pretentii decat tine
-ai, insa, o acuta lipsa de idealuri:nu crezi in iubire dar adevarul e ca nici n-ai intalnit una adevarata inca
-scoala te plictiseste dar nu e numai vina ta, e si vina stereotipiei cu care sunt predate materiile de studiu,. s. a. m. d.
Dupa toate aceste observatii ti-as recomanda sa -ti descoperi o anume pasiune, sa faci ceva care te-ar interesa si te-ar scoate din starea aceasta de cadere libera.Si ca sa nu spun generalitati, iti sugerez sa scrii, sa tii un jurnal, de ex.Ai talent cu siguranta; am intalnit in intrebarile tale niste expresii foarte sugestive care dovedesc ca ai vocabular, imaginatie, sensibilitate.Vei gasi astfel prilejul de asta de vorba cu tine insati, de a te cunoaste mai bine. Dupa parerea mea poti scrie lucruri interesante. Poti sa ma crezi sau nu, mi-ar parea sincer rau sa nu te regasesti.Material exista, totul e sa-l folosesti.Esti mai valoroasa decat tu insati crezi.Ai incredere in tine.Numai bine.
ksm1485 întreabă: