| IHateLuvStorys a întrebat:

Ma simt foarte rau...trec printr-o perioada grea si nimeni nu vrea sa ma ajute sad. Stiu ca e pacat fata de bunul D-zeu, dar imi vine sa ma omor! NIMIC NU MAI ARE ROST broken heart

16 răspunsuri:
| ioanamonica a răspuns:

Ce ti s-a intamplat?

| IHateLuvStorys explică (pentru ioanamonica):

Am niste probleme la scoala....si nimeni nu vrea sa ma ajute, din cauza asta sunt asa suparata! straight face

| eusuntdana a răspuns (pentru IHateLuvStorys):

Ce probleme daca nu te sup

| ioanamonica a răspuns (pentru IHateLuvStorys):

Fi vesela nu lasa nimic sa te doboare.Fi vesela o singura viata ai!

| Becky97zambarici a răspuns:

Hei! inveseleste-te oh go on las' o sa treaca toate gandeste-te la ziua de maine totul va fi mai binewinkingasculta muzica vesela iti recomand melodia K-boom are un mesaj bun pentru tine :* stai cu prietenii iesii afara intr-un parc, elibereaza-ti mintea de toate va fi mai binewinking succes:*>big grin

| IHateLuvStorys explică (pentru Becky97zambarici):

Multumesc mult, sper sa-mi revin, desi o sa treaca ceva timp pana sa fiu bine!happy

| Becky97zambarici a răspuns (pentru IHateLuvStorys):

Cu placere :* capul sus si mergi mai departe :*>big grin

| Cristian969 a răspuns:

Tu sau 16 sau 17 ani.Aceaşi poveste şi la mine,asta ii depresie,eu acum sunt peste hotarele tarii,de abia ma adaptez,la mine ii mai greu,da faza cu ajutatul*,ai parinti,cel mai bun prieten al tau este mama,e şi discuta cu ea,da eu cred ca problema e in tine,chind te trezeşti diminetele probabil te intrebi --de ce traiesc oamenii?-doar pentru a supravetui, insa trebuie sa incepi altfel ziua,''trebuie sa te convingi singura pe tine ca doreşti sa traieşti, sa inveti ca sa ajungi un om de folos in societate şi sa fii mai buna ca altii'', asta e tot secretul, daca eu am reuşit sa ies dintr-aşa o situatie, ai sa ieşi şi tu...principalu sa nu renunti, sa ştii ce doreşti de la viatawinkingasta e tot secretul...fii puternica.winkinghappy

| IHateLuvStorys explică (pentru Cristian969):

Da ai ghicit, am 16!sad MS PT SFATURI

Si eu am tot 16 ani.

| eusuntdana a răspuns:

Asa ma simt si eu cate o data dar imi revin dupa o vreme cand ma gandesc la lucuri frumoase care mi sau intamplat eu cel maio des cand imi vine sa mor ascult muzica incearca si tu

| IHateLuvStorys explică (pentru eusuntdana):

Da,multumesc,nu e asa simplu cum pare!

| AgentConfidence a răspuns:

Gandeste-te doar k vor veni si zile mai bune! Nu dispera si incearca sa iti faci noi prieteni daca cei vechi nu te mai sprijina.

| IHateLuvStorys explică (pentru AgentConfidence):

Multumesc,ai dreptate, dar nu e asa usor!

Si eu am trecut prin perioade forte grele mi-am pierdut doua surori ambele au murit si am ramas singura la parinti.mi-a fost foarte greu sa ma ridic si sa merg mai departe.A trebuit sa invat sa trec peste tot pentru ca nu ai ce face alceva.

| cristi1ccc a răspuns:

Fetita ai 16 ani ai toata viata in fata stiu ca sunt mai mic uni isi bat joc de mine dar nu-i bag in seama deci lupta pentru tine ai incredere in tine in fiecare pas pe care il faci in viata ta lupta altfel nu poti sa rezisti iti trebuie curaj uneori tupeu si anturaj nu marefer la acel fel de tupeu fumat tigaru, sex, droguri deci ascultama ai toata viata inainte traieste fiecare clipa la maxim a vieti tala!