Sall. Viata este ca si teatrul. Canti razi dansezi, dar trebuie sa ai grija sa nu se termine spectacolul, si lumea sa nu apuce sa te aplaude. De acea: Iubeste, canta, razi, si traieste fiecare clipa la maxima intensitate. Si inca ceva. Incearca sa nu mai gandesti negativ. Pa!
Poti trece peste orice. Si eu ma aflu tot cam in aceiasi situatie dar viata merge inainte indiferent de obstacol. Capul sus!
Iti recomand sa fi mai optimista.Nu stiu care e motivul pentru care te simti asa, dar indiferent care ar fi acela, nu ar trebui.Ai o viata inainte si cu bune si cu rele, trebuie sa treci peste.Doar fi puternica si mai inveseleste-te putin... iesi prin oras, fa chestii care sa te binedispuna (canta, nu stiu... orice te face sa te simti bune). Fara ganduri morbinde si pareri de rau.
Buna! In primul rand de ce te simti asa? Care e motivul? Da-ne mai multe detalii si poate asa te vom putea ajuta si noi mai mult.Si oricum, orice ar fi nu merita sa gandesti asa.Nu uita ca ce nu te omoara iti e dat ca sa te faca mai puternica.
Sper sa treci peste perioada asta:*
Cea mai mare tampenie este sa iti doresti sa mori. niciodata sa nu iti doresti lucrul asta.
dp intrebare sigur te-ai certat cu iubitu
este asa?
Să te linişteşti pentru că deşi moartea e cea mai uşoară cale de scăpare nu trebuie să renunţi aşa de uşor la viaţa. Viata ţi-a fost dată să o trăieşti. Deşi ai probleme toate trec de la sine!
Scuze, dar nu am nevoie de o moarte pe conştiinţă.
Discută cu părinţii, prietenii sau un psiholog despre ceea ce ţi se întâmplă. Nu rezolvi nimic dacă alegi moartea, pur şi simplu dovedeşti că nu eşti un om cu voinţă.
Nuu sa stici ca nu m`am despartit de iubit nu doar nu stiu ce mi-a venit dar am cazut intr-o depresie masiva si plang mereu si imi doresc sa mor :-
Apropo @fihao 1...6...11 si am numarat
mss la toata lumea mi-am dat seama ca chiar nu merita sa mor am sa incerc sa va urmez sfaturile si sa ma simt mai bine
p.s:love you...pe toti :X
anonim_4396 întreabă:
iwannabeperfect întreabă: