anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma simt incomodata de baieti/barbati. Sunt fata ( nu, nu sunt lezbiana, in nici un caz). Atunci cand un baiat pe care il cunosc incepe sa imi acorde o atentie deosebita fata de alte persoane din jur ma simt iritata si nu ii mai pot suporta atentia si prezenta ( e valabil in toate cazurile in care un baiat se preocupa in mod deosebit de mine, cu alte cuvine se da la mine ). Este ciudat? Ma simt foarte incomodata de acea persoana ( nu ma refer la o persoana anume ci in general, mi s-a intamplat de mai multe ori ). Aveti vreun sfat ca sa devin mai ignoranta si sa nu ma ofensez atat? Tin sa mentionez ca am 16 ani si nu am avut o relatie niciodata, dar nici nu mi-a palcut de nimeni niciodata intr-un mod special.
PS: nu ma simt prost din cauza ca nu am avut niciodata o relatie, nu mi se pare o necesitate si consider ca se poate intampla oricand.

1 răspuns:
| lookinback a răspuns:

Poate ar trebui sa mergi la un psihologwinking ...crede-ma peste 50% din adolescenti merg la psiholog...nu e nimic rau in a face chestia asta, ba chiar e mult mai bine sa-ti dea sfaturi o persona de specialitate.