Deci tu care zici ca arati destul de bine iti faci probleme de viata, ma intreb ce raspuns ti.ar dao fata care chiiiarrrr nu are nici un viitor, macar tu ai posibiltati in a alege doar ca nu esti hotarata ce sa alegi dar oricum cu vocea sunt deja prea multi in ziua de azi, cu modelingu' ai sanse doar cu pile sau sa te foloseti de propriul corp ca sa ajungi mai sus...adica sa il folosesti cu activitai sexuale ca in ziua de azi asa fac cam toate modelurile care au ajuns undeva,,, dar nu cred ca esti tipul si nici nu te sfatuiesc nu ma intelege gresit..treaba cu jurnalismul ar da roade daca si inveti putin..si ar fi chiar de succes ai avea si bani si faima si ai cunoaste si peronalitati gen cantaretul ala si oricum nu ai specificat varsta ca mai adaugam cateceva la parerea mea si fa-ti un boyfriend sunt siguri ca multi isi fac grija si pun intrebari pe TPU ..imi place de o fata dar ea e obsedata de viitor cum sa o fac sa ma bage in seama etc)))
Trebuie sa te gandesti bine si sa-ti dai seama ce vrei sa faci cu viata ta, trebuie sa te gandesti ca viitorul tau depinde de ceea ce vei alege tu sa faci, iar din cate ai zis ai de unde aleage, doar ca trebuie sa te gandesti bine si sa fi mai realista
La varsta asa se mai intampla sa intram in astfel de star. Fi optimista, tine pe langa tine oameni optimisti! Trebuie sa-ti doresti din tot sufletul sa fie bine si ai sa reusesti! Ai credinta, roaga-te! :*
Eu consider ca ar trebui sa lasi complexele de genul la o parte si sa privesti viata asa cum este,nu trebuie sa tintesti prea sus ca s-ar putea sa cazi,important e sa ai o viata frumoasa, sa fii sanatoasa, nu-ti va fi folositoare aceasta faima cu nimic, dumnezeu nu doreste ca noi sa tanjim dupa faima, cu cat faima e mai mare cu atat omul devine mult mai materialist si mai mandru de el"ingamfat". Gandeste-te mai bine sa-i ajuti pe cei din jurul tau care intr-adevar au nevoie de sprijinul tau si le poti fi utila:*
Deviliz întreabă: