| ajutorul3000 a întrebat:

Ma simt izolat pentru ca in ultimul timp nu prea mai vreau sa ies afara si prefer activitatile in casa. Prietenii mei ies afara...si eu ieseam inainte dar acum sunt intr-o perioada ciudata...

Răspuns Câştigător
| michelia a răspuns:

Am vazut o alta intrebare de-a ta in care spuneai ca te simti cumva folosit de " prietenii " tai. Poate asta e una din cauzele pentru care acum ii ocolesti.
Tu nu iesi afara ca sa nu fii impreuna cu ei, pentru ca nu-ti place ce-ti ofera prietenia asta. Si cum altii probabil nu ai, stai mai mult in casa.
Daca simti ca investesti fara raspuns, macar coboara stacheta asteptarilor pina la rangul de " amic" si atunci n-o sa te mai simti pacalit sau dezamagit. E bine sa iei lucrurile cum sint si oamenii asa cum sint.
Vei intilni si persoane cu care vei rezona; pina atunci insa, bucura-te si de compania amicilor tai, macar din cind in cind.

1 răspuns:
| miss0riginality a răspuns:

Eu de obicei ma simt asa cand vreau sa fiu cu o persoana care o plac, nu cu prietenii, cand imi place la nebunie de cineva si chiar n-am chef de prietenii ci doar de acea persoana