| ItsMaxi a întrebat:

Ma simt nostalgica, trista, suparata si celelalte sinonime dedicate starii de rahat pe care o am. Nu am nici un/o amic/a. Si asta fiindca spun adevarul pe fata, iar lumea in general prefera sa auda ce le cade lor bine. Rea nu sunt, mereu am fost buna cu ceilalti, sau cu persoanele dragi. Si fiecare si-au batut... de sentimentele mele, si asta cand imi alegeam cuvintele sa nu supar pe nimeni. Chiar asa in ţara asta cel putin, nu mai exista prieteni? Nu am cu cine vorbi. Astept sa treaca zilele si cam atat. De plans, nu mai am lacrimi, dar ma simt singura si a nimanui. Si tare mult mi-as dori macar o persoana, doua sa pot vorbi cu ea/ele des, sa ii/le spun ce am pe suflet. Fara sa ma aventurez in relatii. Nici familia, si nici nimeni nu mi-au fost, si nu imi sunt alaturi.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acceptati starea de spirit. Inchide ochii si simte tristetea, nostalgia, supararea pana in rãdãciniile ei, Observã si analizeza pune-ti intrebari...

9 răspunsuri:
| Treaem24 a răspuns:

Depinde si de tine adevarul este ca pe multi oameni ii deranjează adevarul in fata foarte putini sunt care le place adevarul pe fata sa le zici si eu sunt ca tine dar am.invatat sa nu mai zic cai deranjează pe alti

| Endoryus a răspuns:

"sa ii/le spun ce am pe suflet" Pentru asta iti faci un iubit. Nu exista prieteni care se le spui chestiile inutile care le ai tu pe suflet. Ala macar o sa te suporte ca deh, trebuie.

| RAY a răspuns:

Nu ai o prietena?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda.Nimeni nu "ți-e alături". Obișnuiește-te cu asta.Sau plângi în continuare.Dar ți se duce machiajul sad

| OldSoul a răspuns:

Noi iti suntem alaturi.
Daca te supara ceva, poti apela la noi.

| Catalina990099 a răspuns:

Suntem aici happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau sa-ti fiu alaturi

Răspuns utilizator avertizat
| Donsavas a răspuns:

Mergi la un consult psihiatric! Cu tratament, nu vei mai plânge si vei deveni mai sociabilă, mai veselă. Antidepresivele taie anxietatea si redau echilibrul. Tine cont ca sunt multi oameni care se trateaza si bine își fac, de toate vârstele.