| lavinia052 a întrebat:

Ma simt o ciudata, mai mereu simt ca nu sunt acceptata, nu e vorba de anumite persoane ci cam peste tot. Pe strada, ma simt asa ciudat, mai ales cand sunt singura si dau de adolescentii de varsta mea care se iau de mine si cand trec de ei incep sa zica mama ce imi vine sa o bat, ce e cu urata asta. M am saturat, nu mai ma simt buna de nimic si ma simt un nimeni.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca toata lumea se uita la tine si spun "ce-i cu urata asta".
Cred ca-i doar in capusorul tau, totul fiindca ceri atentie si nu o primesti cum ti-ai dori.
Spui ca ai deja 1-2 prieteni, ceea ce-i suficient pentru un adolescent, care are ca prioritate in vaita cartea si educatia si apoi prieteniile.
Focus pe scoala si carte si iti va trece obsesia asta.

| Hyperion7 a răspuns:

Sincer,uneori și eu mă simt la fel, însă nimeni nu se ia de mine, ci doar eu mă simt așa.
Probabil avem anxietate sociala happy

| Altinbek a răspuns:

De ce nu devi și tu mai tupeistă, si să te iei de ei asa nu ar mai avea curajul să spună lucruri urâte despre tine.

| lavinia052 explică (pentru Altinbek):

Daca ma iau in gura cu ei, tot eu patesc fiind fata, iar ei mai sunt si in grup.

| Hyperion7 a răspuns (pentru Altinbek):

Sincer,nu e deloc ușor să fii așa, mai ales daca ai traume din copilărie care te afectează subconștient.
Eu am mai prins curaj când am început sa-mi dezvolt stima de sine, insa nu sunt la fel de curajos precum alțiisad

| Altinbek a răspuns (pentru lavinia052):

Acele persoane se ia de tine că te vede că ești timidă și le e usor să îți vorbească urat.

| lavinia052 explică (pentru Altinbek):

In general, par ciudata si nu arat prea bina la fizic, poate ar fi si de asta, dar nu stiu.