Cand s-a despartit a avut un gol emotional, tu i-ai umplut temporar acel gol, cand a revenit individul ia umplut din nou acel gol(sau cel putin asta este percepti ei) asa ca nu mai are nevoie de tine. Asta este extrema.
Se poate totusi sa fie coplesita de emotii de iubire asa ca nu se poate concentra pe altceva.
Dai timp, daca situatia persista sau daca se desparte iar de el si incepe sa te abordeze este clar ca ai fost doar un "pansament", toti asta nu insemna ca o face cu rea intentie. Probabil nu constientizeaza acest lucru, multi oameni nu o fac... Daca se ajunge acolo ii poti acorda o a doua sansa, este bine sa acorzi a doua sansa de cele mai multe ori.
Nu esti inutila, ai ajutat pe cineva sa treaca peste o situatie din viata ei si probabil vei reusi sa creezi o conexiune pe viitor chiar daca nu pare asa.
In plus cand te apropi de cineva dupa o despartire trebuie sa constientizezi ca acea persoana probabil se va atasa de tine mai mult decat intentioneaza in mod normal, tocmai pentru ca devi un pansament, asa ca nu trebuie niciodata sa te atasezi extrem de mult si sa intelegi ca este posibil sa te dea la o parte. Sa lasi loc de buna ziua sau mai degraba la revedere, dupa cum se spune la noi.
In acelasi timp bucurate de momentele petrecute impreuna deoarece probabil acele momente nu au ajutat-o doar pe ea ci si pe tine.
Nu cred, nu pare genul, e chiar ok și când se întâlneau la școala și eram și eu cu ea mă băga și pe mine in conversație, și la un moment dat se apucaseră toți din sc să facă chestia aia cu semnatul tricourilor (chiar daca nu erau a 8-a) și el era la ușă că nu are voie in clasa noastră (nimeni de la alte clase n-are da nu se prea respecta asta) și a chemat-o sa semneze și eu nici nu mă uitam la ei, citeam, și a pus-o sa mă cheme să semnez și eu. Totuși nu cred că are o părere foarte foarte buna despre mine, dar tot nu cred că ar face ceva de genul
Gen majoritatea copiilor la finalul clasei a 8-a își roagă colegii și prietenii din școală să le semneze un tricou alb, să aibă amintire. El abia acum trece a 8-a, a făcut mai devreme asta, dar oricum, au făcut-o și alții de la mine din clasa(eu și fata de care ziceam suntem colege și suntem în a 7-a, trecem acum). A devenit un fel de trend penibil
Huh... nu are sens ce zici. pe tricou doar s-a semnat(ea), cum am facut-o si eu. el nu a facut nimic ca sa ne separe pe mine si pe ea, din contra, se poarta foarte ok cu mine(el). nu el e problema. in orice caz, am vorbit cu ea si i-am zis ca ma deranjeaza cum se poarta, ca vb incontinuu de el and makes me feel like the second option, si a inteles si am mai vb despre asta, pe scurt am rezolvat.