| Andreea_5453 a întrebat:

Ma simt rausadnu stiu, suparata, trista...
Imi place de un baiat, dar e cu un an mai mic ca mine, si il vad in fiecare zi la scoala.De marti colegii mei se duc intr-un bloc sa fumeze si se duce si el cu 2-3 colegi de ai lui. Din cate am inteles, el nu a fumat pana acum, dar de fiecare data se duce cu ei.Eu cred ca a fumat, ca doar nu sar duce de fiecare data.
Si 2 colegi de ai lui s-au si drogat intr-o noapte, cand erau cu unii mai mari.
Si cred ca pana la urma o sa fumeze si el, o sa se drogheze.Momentan este in clasa a 7a. Dar daca se mai duc in fiecare pauza la fumat vor avea probleme, pentru ca ia vazut gardianul si astazi a sunat-o pe mama unei fete.Stiu ca nu este vina mea, si nu am ce sa fac. Dar ma simt prost, de marti tot timpu sunt suparata, parca am intrat in depresie.In fiecare dimineata cand ma trezesc ma duc la scoala sa il vad.Nu stiu ce o sa fac cand se va termina scoalacryingcryingcryingcrying.
Ce credeti? Se va apuca si el de fumat?sad

4 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Cu siguranta deja s-a apucat de fumat. happy Ca doar n-o sta sa-i priveasca pe aia in timp ce trag dintr-o tigara. :-J

Tu nu-ti mai face griji. Daca se apuca de fumat nu ai ce sa ii faci. Poti doar sa-ti vezi de treaba ta si sa fii cu baieti mai buni ca el, care sa-ti dea atentie, si sa nu se tina dupa prostii.winking

| ionika17 a răspuns:

Sigur. Daca este in acel anturaj nu cred ca v-a sta sa se uite la ei.Eu zic sa il uiti.Mai sunt baieti nu cred ar trebui sa apelezi chiar la acesta.Si daca sa zicem ca v-ei fi cu el nu cred ar dura relatia. Daca ai alt comportament si el altu nu faceti nimic. Uitelwinking ceau

| Bubbles a răspuns:

Da se apuca e o tentatie foarte mare... dar uh lasa-l in pace ca e viata lui si nu trebuie sa fi toata ziua trista pentru un baiatwinking

| mafi a răspuns:

Nu laughing si ce ar avea oricum toti fumeaza