Iesi afara din casa, Iesi cu prieteni! Lasa-i pe ei sa te ajute, nu stiutiu Vb cu cineva apropiat despre asta. nMomentele astea se intampla ft. des in viata, Sh trebuie sa fim puternici.
Nu renunta, in aceste momente te simti singur si de aceea ti-este frica. ramai singur cu tine pana te obisnuiesti ca sa devii mai puternic. vei gasi o gramada de raspunsuri si sa stii ca, compania ta este cea mai sincera.
Incearca sa vorbesti cu parinti tai sa le spui si mai iesi si tu cu prieteni prin orasi si incearca sa le spui si lor de situatia ta.
Cauta-ti un job de vacanta si ai sa vezi ca singurele caderi o sa le ai doar in pat, seara, frant de somn.
Tinerii, cand au prea mult timp liber, au tendinte de a se crede demoni, ingeri cazuti, persoane neintelese, neadaptati ai societatii si asa mai departe - depinde, de la caz la caz.
Stiu asta pentru ca si eu am trecut prin perioade de astea si stii cu ce te alegi? Cu o gramada de vreme pierduta aiurea si o gramada de vorbe mari rostite de oameni mici.
Buna! pai, daca stai mult in casa la calculator sau in pat la televizor, corpul tau se obisnuieste cu asta si nu se simte bine cand te ridici in picioare.
p.s.:iti zic asta din propria experienta.
jankistu întreabă:
Liviuanonim întreabă: