anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma simt singur si urat fiindca nu am prietena..Am 18 ani si nu m-am sarutat niciodata, sunt virgin si nu am avut o prietena niciodata...Sunt urat sau de ce? Nu vreau raspunsuri rautacioase. Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| Sebastian2014 a răspuns:

Vreau sa-ti spun ceva la privat care poate o sa te ajute. Daca esti de acord, da-mi un mesaj la privat. Peace! happy

7 răspunsuri:
| SimoNARaluCA a răspuns:

Nu avem de unde sa stim.Pana la urma, frumusetea e un termen relativ. Ceea ce mi se pare mie frumos, tie ti se poate parea neatragator.Nu cred ca e o anumita varsta la care sa faci lucrurile astea.Si ce conteaza, pana la urma?! laughing Poate asta e genul de societate in care judecam dupa astfel de standarde, dar e ceva irelevant. Poti fi o persoana minunata si fara sa fi avut primul sarut sau ceva...

| PreaTareღ a răspuns:

Schimbă-ti frizura, personalitatea, trebuie să stai mai mult pe afară sau cauta pe „Google, Internet etc„ „caut iubita/prietena„ ceva de genul.

| PreaTareღ a răspuns:

Încearcă să improvizezi frizura, personalitatea.
Dacă vrei sa cauți o prietenă te-as sugera să stai mai mult lângă bloc, sau poți cauta pe „Google, Internet etc.

| TPUuser199 a răspuns:

Si tie asta ti se pare o tragedie? ca nu ai avut prietena? Asta este man, keep calm ca o sa vina si vremea aia. Si NU trebuie sa te consideri urat! trebuie sa ai incredere in tine. Succes! Q.Q

| Sebastian2014 a răspuns:

Ti-am trimis mesajul!

| IuLia3 a răspuns:

Mmm...Pai probabil ca nu esti destul de sociabil. Incearca si tu sa fii mult mai sociabil, sa te integrezi intr.un anturaj, sa petreci mai mult timp cu persoana pe care o placi...

| Emanuelone123 a răspuns:

Frate si eu sunt ca tine, doar ca am 22 de ani, nici eu nu am avut o prietena.Adevaru e ca fetele prefera baieti rebeli, si sa stii ca si aspectu conteaza. Incearca sa socializezi mai mult, vezi poate apare aleasa...dar e greu in ziua de azi.