Vreau sa-ti spun ceva la privat care poate o sa te ajute. Daca esti de acord, da-mi un mesaj la privat. Peace!
Nu avem de unde sa stim.Pana la urma, frumusetea e un termen relativ. Ceea ce mi se pare mie frumos, tie ti se poate parea neatragator.Nu cred ca e o anumita varsta la care sa faci lucrurile astea.Si ce conteaza, pana la urma?! Poate asta e genul de societate in care judecam dupa astfel de standarde, dar e ceva irelevant. Poti fi o persoana minunata si fara sa fi avut primul sarut sau ceva...
Schimbă-ti frizura, personalitatea, trebuie să stai mai mult pe afară sau cauta pe „Google, Internet etc„ „caut iubita/prietena„ ceva de genul.
Încearcă să improvizezi frizura, personalitatea.
Dacă vrei sa cauți o prietenă te-as sugera să stai mai mult lângă bloc, sau poți cauta pe „Google, Internet etc.
Si tie asta ti se pare o tragedie? ca nu ai avut prietena? Asta este man, keep calm ca o sa vina si vremea aia. Si NU trebuie sa te consideri urat! trebuie sa ai incredere in tine. Succes! Q.Q
Mmm...Pai probabil ca nu esti destul de sociabil. Incearca si tu sa fii mult mai sociabil, sa te integrezi intr.un anturaj, sa petreci mai mult timp cu persoana pe care o placi...
Frate si eu sunt ca tine, doar ca am 22 de ani, nici eu nu am avut o prietena.Adevaru e ca fetele prefera baieti rebeli, si sa stii ca si aspectu conteaza. Incearca sa socializezi mai mult, vezi poate apare aleasa...dar e greu in ziua de azi.