| HoneyCocaineee a întrebat:

Ma simt singura...parca toti cei din jurul meu s-au schimbat, sunt reci..culmea e ca eu nu am facut nimic..ma simt ca si cum s-au plictisit de mine..cum sa fac sa nu ma mai simt asa singura si fara incredere in mine?

Răspuns Câştigător
| DreyP a răspuns:

Sa ne gandim un pic,"toti cei din jurul meu s-au schimbat"?
Te-ai gandid ca cea care s-a schimbat esti chiar tu?
Poate fara sa-ti dai seama te-ai schimbat si nu realizezi ca prieteni tai sau indepartat de tine pentru ca acum te vad altel?
In cazul tau exista cateva optiuni, iar datorita faptului ca nu te cunosc personal, o sa-ti zic cateva optiunile, tu alegi care te reprezinta.
1.Se spune ca atunci cand lumea iti zice ca te-ai schimbat e atunci cand ai incetat sa mai fii cum vor ei.
Intrebarea e daca tu inainte nu incercai sa fii mai pe placul prietenilor tai, iar acum ti-ai dat seama si te-ai schimbat.
2.Este posibil ca din cauza unei vieti pline de rutina si monotonie in care au intervenit factori precum ca nu ai iubit,nu iesi mai des in oras, nu socializezi si cunosti persoane noi, faci mereu aceleasi lucruri plictisitoare, etc.
Toate aceste lucruri te-au adus intr-o anumita stare, stare pe care pe prieteni tai ii deranjeaza si au inceput sa creada ca esti plictisitoare sau poate chiar increzuta(chiar daca tu nu iti dai seama ca in ochi lor esti vazuta asa)
3.E posibil sa fi progresat!
Cu asta vreau sa zic ca ai progresat si ca deja ai alte perceptii despre viata,vezi lumea cu alti ochi, intelegi mai bine ce se intampla in viata ta,care iti sunt obiectivele in viata.
De multe ori oameni care nu se dezvolta si raman ani de zile la acelasi nivel,si care deabaia progreseaza ii vad pe cei care au progresat ca o amenintare si spun fraze de genul "iaute-l sa ajuns,numai baga lumea in seama", asta e ceva complet gresit, omul nu-i mai baga in seama pentru ca deja numai are ce sa discute cu ei, nu ca ar fi mai inteligent ci doar ca el stie ce vre de la viata si ei nu, de asta trebuie sa fie inconjurat de persoane asemenea lui.
Acum intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui nu e :
"De ce numai imi vorbesc prieteni, ce or avea cu mine? eu nu le-am facut nimic"
Ci sa te intrebi
"Ce am schimbat eu la mine ca sa-i faca pe prieteni mei sa se indeparteze de mine?

8 răspunsuri:
| PandaBear7 a răspuns:

Cred ca ai depresie, si eu am.
eu ma simt ca si cum sunt draguta cu toata lumea, ma port frumos, si toti ma urasc, au ceva cu mine. am ajuns sa ma urasc si eu, uneori am depresie si vreau sa mor, n-am chef de viata, mereu mi-e lene, gandesc ciudat.
am invatat sa ma bucur din cele mai mici chestii. daca ceilalti sunt reci cu tine, fi prietenoasa, si daca tot nu merge... problema e la ei, nu le mai da atentie.
asculta niste muzica, nu esti singura. in lumea asta mare exista si persoane dragute, trebuie sa le gasesti.

| IaMwHoIaM3 a răspuns:

Pai... sincera sa fiu si eu ma cam simt asa. Aveam doua prietene bune, iar acum am ramas doar cu una pentru. ca cealalta s-a suparat pe mine acum doua saptamani. Singura prietena buna pe care o mai am aum e cam plictisitoare si nu stiu ce sa mai fac. Ei bine poate nu s-au plictisit de tine, poate doar au niste probleme. Ar trebui sa ii intrebi ce se intampla cu ei. Succes!

| Oltean_Niculina_1998 a răspuns:

Mda. e`h fa ce fac si eu. Nu-i baga in seama distreaza-te fai ce ce`i din jurul tau sa te adore adica. sa fii amuzanta. Pur si simplu ca nu iti pasa. crdema si eu am fost si sunt in aceiasi situatie ca tine. :'] Nu este o solutie ca sa morii :']] sau sa te simti vinovata... ``e`h lasa fa si tu la fel. daca te folosesc. folosestei si tu pe iei. daca te batjocaresc. fa si tu la fel. daca nu au intredere in tine sa nu ai nici tu. te simti respinsa. prefate ca nu iti pasa. La`h mine merge. Si`h nu trebuie sa aculti de tot ce`i zic ce`i din jurul tau ` fii doar tu :"]

| Nan11 a răspuns:

Nu cred ca tu esti de vina pentru ca eu nu ma port urat cu nimeni si am parte de ce in ce mai putina atentie si afectiune din partea lor stii cum e cand esti prea bun esti luat de prost.Nu trebuie sa te scimbi pentru ca ai sa intalnesti pe cineva care te va place pentru ce esti.Da cand il vei gasi sa faci inposibilu sa fie al tau pentru ca eu l-am pierdut si nu vreau sa iti zic cate regrte am si cat de greu e sa suport.Ai grija de tine!

| positivity a răspuns:

Ce poveste interesantă!
Te-ai gândit vreodată că tu ești motivul pentru care ei s-au depărtat de tine? Că ai un comportament aiurea, şi că nu ești pe gustul lor?
După descrierea pe care ne-ai spus-o mai sus "culmea e că eu nu am făcut nimic", aş putea crede că tu eşti o persoană perfectă pe care toată lumea o respinge.
Oricum, lasă deprimarea asta la o parte. Bucură-te de viață, şi fii fericită că acum nu mai are cine să te rănească.

| HoneyCocaineee explică (pentru DreyP):

Da.bun raspuns, cel mai bine e sa vorbesc si cu ei...sa-i intreb, sa ne sfatuim, merci mult de raspuns, chiar mi-ai deschis ochii, am sa-ti dau funda :* mercu mult happy

| anabelisa a răspuns (pentru positivity):

Pentru a a fi inconjurat de prieteni nu trebuie sa fii pe gustul lor, ci sa te accepte asa cum esti:cu bune si cu rele.
Sper sa nu te fi deranjat interventia mea, dar am simtit nevoia sa specific acest lucru.

| HoneyCocaineee explică (pentru anabelisa):

Asta asa e happy toti trebuie sa ne acceptam asa cum suntem noi, si cu bune si cu rele happy