anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

MA simt trista,nu am chef de nimic, nu ma distreaza nimic. Acum cateva luni eram altfel, radeam facem glume acum nici sa fac ceea ce imi place nu am chef sa fac. Eu locuesc in strainatate si am 15 ani. Stau aici de la 10 ani. Cum as putea sa rezolv problema? ( nu am prieteni aici, in ro aveam si chiar mai tin legatura cu ei dar aici nu am, de cand m.am mutat aici copiii isi bat joc de mine pt. ca eu nu sunt cu machiajul, nu ma dau in vant dupa baieti si nu ma imbrac ca astea. ) Dar cu toate astea am o super familie. DAU FUNDITA

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu-i baga in seama. Stiu ca-ti trebuie mult curaj. Dar invata si le vei demonstra lor ca ei sunt cei prosti.

7 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Bucură-te că ai o familie fericită şi nu te gândi la răutăţile celor din jur doar pentru că eşti diferită.

| KillMePlease a răspuns:

Nu trebuie sa le acorzi atentia ta. Familia ta te poate ajuta si sprinjini si peste asta vei trece sigur.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Pool77 a răspuns:

Daca ai o super familie de ce nu discuti cu ei? Cred ca ei te-ar putea ajuta mai mult decat noi.

| Pufosenia98 a răspuns:

Pentru inceput, inceteaza sa te mai compari cu altii. cu ei, copiii fara viata care judeca in nestiinta. sunt sigura ca esti o fata minunata, si eu ma aflu in aceeasi perioada naspa de "plictiseala". doar asteapta... si lucrurile se vor imbunatati pe parcurs. sau incearca sa te uiti la seriale, crede-ma, ajuta :3

| limonada08 a răspuns:

Va multumesc tutiror pentru raspunsuri, daca s.ar putea asi acorda mia multe funde dar din pacate nu se poate. Am discutat si cu familia mea si au zis cam aceleasi lucruri. Eu am sa invat in continuare, nu ii voi baga in seama voi incerca sa fac ceea ce imi place, sa vb pe facebook cu prietenii mei de mult timp, si cred ca totul se rezolva. Va multumesc inca o data si imi pare rau ca nu pot sa dai mai multe fundite.

| AnA09a a răspuns:

Intr-o clasa ( indiferent de tara) se formeaza anumite grupuri, iar grupul cel mai galagios, sau popular iese in evidenta. (fetele de care ziceai ca se machiaza si se dau pe langa baieti) Am trecut printr-o chestie de genul asta, in tara noastra totusi si daca te uiti mai bine s-ar putea sa observi ca nu toata lumea este la fel si te poti adapta intr-un alt grup. Totusi, daca se iau de tine restul infumuratilor, uneori e bine sa mai dai si replicawinking