Iesi afara cu prieteni.la un suc, la film(comedie sau groaza). poate ca zici ca filmul de groaza nu te ajuta.dar daca estty cu prieteni si va speriaty va distrati mult. sau du'te la o seara in club.ask muzica mai vesela. Zambeste din nou! succes
Dar nu stii macar care este cauza? Te sfatuiesc totusi sa le spui parintilor, iar daca faci asta, ai sigur te vor ajuta. Daca pur si simplu nu ai ce face incearca sa iti gasesti diferite hobby-uri cum ar fi origami sau quilling, poate te uiti pe you tube la mo si foca sau la ceva amuzant si poti chiar incerca sa te plimbi, sa practici diferite sporturi... Incearca sa zambesti si sa nu te mai gandesti la ceea ce te deprima. De exemplu daca ai nevoie sa vb cu cineva trimite-mi mesaj si eu iti voi raspunde. Sper ca ti-am fost de folos!
Iesi cu prietenii la un suc,iesi din casa, fa o plimbare, daca nu...tin sa mentionez ca iarba este anti-depresiva. Off(Haters gonna hate)
Pai in primul rand gandeste-te ca nu are rost! Gndestete ca viata e frumoasa! Stiu pentru ca si eu am trecut prin asta si recunosc nu mi-a fost usor dar am reusit sa trec peste tot. Sper ca eam ajutatfundita?
Incearca sa te uiti la niste filme de comedie, citeste o carte amuzanta.
Eu cand ma simt singura joc jocuri gen Wizard101 sau MicroVolts imi gasesc prieteni acolo si ma inveselesc
misauratcuviata întreabă: