| fairyLex a întrebat:

Ma simt urata si respingatoare...cand merg pe strada sau cand stau undeva pur si simplu, tot timpul mi se pare ca lumea se uita ironic la mine.imi par slaba si urata si parca toata lumea e perfecta cu exceptia mea. E doar o obsesie sau asa o fi? help

Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

In primul rand incearca sa gandesti pozitiv, orice fata are frumusetea ei, asa ca nu te subestima.Cauta-ti prieteni care sa te motiveze sa iti spuna ca de fapt tu nu esti asa cum crezi...Fruntea sus esti tanara, incepe sa ai grija de tine fa o schimbare de look sau ceea ce te va face pe tine sa te simti mai bine in pielea ta.Fiecare om e unic in felul lui asa si tu esti unica de fiecare data cind privesti in oglinda trebuie sa-ti zici in gind...ca esti cea mai frumoasalove struckDaca ai nevoie de o prietena astept un mesaj pooop doolce:*:*:*

18 răspunsuri:
| copilu a răspuns:

Buna nu cred ca ar trebui sa i bagi pe toti in seama sau poate doar ti se pare tie ca se uita la tine ca la ceva ...urat...nimeni nu e perfect indiferent cat de frumos se vede. fiecare are ceva frumos... poate ca frumusetea ta e ...interioara si... nu se vede...winking

| St!L a răspuns:

Cred ca ascest lucru se petrece doar inimaginatia tahee hee! Si cred ca tu nu ai prieteni care sa te sprijine la greu si din cauza asta ti se pare ca toata lumea se uita urata la tine! Cred ca cel mai bine ar fi sa te integrezi intr-un grup de prieteni care sa te respecte si bineinteles si tu sa-i respecti pe ei si viata ta va avea cu totul alta culoare!
Pa pa!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

E doar un complex peste care vei trece atunci cand iti vei vedea calitatile si cand vei intelege ca lumea te vede pe tine asa cum te vezi tu de fapt.

| ShaKuri a răspuns:

Te simti.sau chiar esti?laughing) vezi ca e o emisiune pe un post romanesc."frumusete pe muchie de cutit"... fa o cerere pentru. frumusete si cutit.

daniela
| daniela a răspuns:

Disperare inutila. Daca tu te crezi asa atunci totul e pierdut. Nimeni nu e perfect si daca esti inteligenta, haioasa si de treaba nu mai conteaza nimic. Fruntea sus, uita-te in oglinda si spune sunt cea mai frumoasa, sunt cea mai desteapta, nimeni nu mai e ca mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e asa! Toti suntem frumosi in felul nostru, numai ca nu toti avem incredere in noi. Aseaza'te in fata oglinzii si uita'te atent. Ce nu'ti place? Acum vezi care parti iti plac mai mult. Scoate'ti partile care'ti plac mai mult in evidenta. (Cu riscul sa ma repet) Oamenii au atata putere cata le dai. Logic ca o fata timida nu se poate transforma peste nopate intr'o tipa increzatoare. Incepe cu lucruri mici. Pune'ti un colier, un lantisor, o culare mai inchisa pe unghii, etc, care, cand te uiti la ea sa te simti mai increzatoare. Cand iti vine pe strada sa bagi capu'n pamant, pur sh simplu mai ridica'l(bine...asta nu ca sa para ca te uiti dupa avioanehappy ). Esti fruomasa asa cum esti, doar ca nu stii sa artai. SUCCES!

Take carepeace sign

| Aurelia a răspuns:

Nu-i adevarat ceea ce crezi. Cu siguranta nu esti urata si respingatoare, ti se pare! Si, in plus, nu ai de ce sa iei in seama ironiile altora, daca vor sa te deranjeze sa ramana cu dorintawinking Si nu spune ca toata lumea e perfecta cu exceptia ta, fiindca nici asta nu e adevarat! Poate si eu ar trebui sa spun acelasi lucru, dar cum nu cunosc pe toata lumea, nu am o certitudine care m-ar face sa spun asta...

| Joyo a răspuns:

Niciodata sa nu gandesti asa... Sa-ti spun ceva... Conteaza foarte mult ceea ce vrei tu de la tine... adica... poti sa-ti doresti sa fi ca ceilalti... poate ca ti se pare ca celelalte fete sunt mai frumoase, sunt mai mult bagate in seama de baieti... au un prestigiu mai mare... Daca gandesti asa, atunci e normal sa te simti inferioara. Eu zic sa nu te mai compari cu altii... pentru ca asta iti face tie rau... Trebuie sa realizezi ca ai calitatile tale, si ca, chiar daca probabil ca frumusetea nu e neaparat una din calitatile tale, ai destule resurse prin care sa te faci remarcata... Sa-ti dau un exemplu: in liceu la mine sunt, bineinteles, o multime de fete frumoase cu care ma inteleg bine... am totusi o colega care nu are ceva special in aspectul ei fizic, dar pe care nu as da-o in schimbul tuturor fetelor alea frumoase si. faimoase big grin... de ce? Pentru ca felul cum se comporta... cat de mult suflet si draoste pune in ceea ce face pentru mine si pentru toti colegii ma face s-o apreciez mult mai mult de cat pe alte fete, mai frumoase decat ea... Eu zic sa stai fara griji... Vezi-ti de treaba ta, nu te mai compara cu altii, da-ti seama care sunt cltiatile si atuurile tale si pune-le in valoare... Sper ca raspunsul meu sa te ajute cu ceva. Daca vrei sa mai vorbim, da-mi un mesajwinking.

| Vizitiul a răspuns:

Iti dau un sfat, cand iesi pe strada, focalizeaza-ti privirea in pamant, te uiti pur si simplu in pamant precum cainele in friptura.

lolita
| lolita a răspuns:

Stii ce ne face atragatori? siguranta si increderea in propria persoana. tu te simti urata pentru ca nu crezi in tine, trebuie sa-ti schimbi modul de a gandi, sa fii optimista si sa crezi in tine, sa crezi cu adevarat ca esti cea mai buna, caea mai desteapta, cea mai frumoasa. daca tu te vezi frumoasa si ceilalti te vor vedea la fel.

| mrproffesor a răspuns:

Fiecare fata are ceva special al ei nu trebuie sa te sperii sau sa intri la banuieli fi tu insati

| juniper a răspuns:

E doar o obsesie, crezi ca nu mai simt urata cu ochelari si aparat dentar? Fiindca asta port permanent si nu i-am bagat in seama pe cei de la scoala care ma jigneau si o incetat, ba chiar au inceput sa le placa cum arat. Noua eu si au zis ca imi sta mai bine cu ochelari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti separe ca esti urata nimeni pe lumea aasta nu e urata sau urat si inca ceva nu mai zice asta pentru ca dumnezeu asa ne -a facut pe noi toti cu defecte si cu talente si tuh ai vreun talent sunt sigura happy nu crede esti frumoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur e doar o obsesie! Eu port ochelari si am impresia ca toata lumea se uita la mine... Dar nimeni niciodata nu se uita la tine cat de frumoasa sau cat de urata esti.Deci traieste+ti viata oricum ai fi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cand merg cu prietenele, daca vedem un baiat, deja zic..."ooo eu nu ma uit ca nu se uit el la mine... uite ce frumoase sunt ele si eu"
totdeauna m-am simtit mai urata decat alte pers...cred ca e o problema psihica...ma simt complexata sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa sunt si eu

| Alex_9605 a răspuns:

Uite ce cred eu...Atata timp cat la profil ti-ai pus o poza cu tine ba mai mult ti-ai postat si adresa de hi5 in profil eu cred tu ne minti.Sunt doua motive: ori te alinti si vrei complimente ori vrei atentie.

| Andryez a răspuns:

Si eu ma simt la fel ca tine, dar asta e, unii sunt frumosi, si nu stiu sa pretuiasca frumusetea pe care o au de la mama natura, asa se intampla, unii parca au prea mult, si altii nimic sad... fii tare, fii dura cu cei care te critica, nu lasa sa fii calcata in picioare.