Hei:)Imposibil sa iti ia din credit.Este numarul celor de la Cosmote http://www.cosmote.ro/ro/content.aspx?style=styles&ns=-10000&cid=18792.Uite citeste aici Mai mult, vă inştiinţăm că, toate apelurile şi SMS-urile oficiale prin care COSMOTE se adresează utilizatorilor săi sunt iniţiate doar de pe numerele de telefon 0766121234 sau 1234 pentru apelurile telefonice sau „COSMOTE" pentru SMS-uri.
Puteţi găsi detalii cu privire la campaniile şi promoţiile lansate de COSMOTE pe www.cosmote.ro, în magazinele Cosmote sau ale partenerilor noştri, precum şi sunând gratuit de pe telefonul mobil la numărul 1234 (apelabil din reţeaua Cosmote), sau (021)404.1234 şi 0766.12. 1234 (apelabil din orice reţea) – apeluri cu tarif norma.Ba chiar mai mult ieri m-a sunat sa imi spuna ca trebuie sa imi prelungesc contractul(daca vreau),si mi-a prezentat ofertele,si e adevarat,chiar imi expira, plus ca acelasi numar a sunat-o si pe prietena mea cea mai buna acum ceva luni de zile, ca i se expira contractul si si-a achizitionat un nou telefon si un nou contract.Chiar azi m-au sunat iar nu stiu de ce, insa cand am raspuns nu suna, nu nimic.:(Ca sa te convingi ca e de la ei, suna si sa vezi ca suna exact ca si cand ai suna la 1234:D
E numarul de la relatii clienti COSMOTE. Nu are cum sa-ti ia credit decat ca pentru un apel normal in reteaua cosmote. Suna la ei si reclama chestia asta.
anadark84 întreabă:
liana555bgd întreabă: