| Ingerulrebei a întrebat:

Ma tot enerveaza un retardat de la mine din clasa da in mine rade de mine fuge dupa mine sa ma bata etc. Ce naiba sa fac sa scap de el? (stiu ca uni sunt chiar retardati dar trebuie sa existe o solutie)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza cine si ce-i spune! Fa-l de rau in fata clasei si o sa vezi ca se potoleste. EL se raporteaza la colectivul vostru, nu la ce-i spune mama lui, altfel nu te-ar fi batut!

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca te place happy(parerea mea) sau batel si tu pe el si poate te lasa in pace big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rade de el impreuna cu ceilalti. Se va simti atat de penibil, incat va inceta cu porcariile!

| Ingerulrebei explică (pentru anonim_4396):

Nu si daca e fiul unei profesoare. Ma va putea spune ca am ras de el si nu va fi asa bine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ingerulrebei):

Paraciosu roade osu! Si o sa razi iar daca se ia de tine. Asa cum spune el ca ai ras de el si tu poti spune ca te deranjeaza, te bate si vrei sa inceteze.

Bun sfat doar ca poate ii spune ca i-am zis cretin, handicapat de-astea. (zicea odata ca am facut-o in clasa si nu il credea nimeni dar maicasa nu prea sunt sanse multe sa ii intrebe pe colegi daca e adevarat sau nu.)

Imi bag p***a iar incepe :@ A incetat si iar incepe dar l-am lovit si eu si acum cica i-am rupt osul rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ingerulrebei):

Nu conteaza cine si ce-i spune! Fa-l de rau in fata clasei si o sa vezi ca se potoleste. EL se raporteaza la colectivul vostru, nu la ce-i spune mama lui, altfel nu te-ar fi batut!

| Ingerulrebei explică:

Sunt baiat

| Ingerulrebei explică:

Acest,,Nu il mai baga in seama'' functioneaza la persoanele cu rabdarea de fier.

| Ingerulrebei explică:

E fiul unei profesoare.

| sofstatics a răspuns:

Între voi, baieţii, singura soluţie, este, să devii mai puternic ca el.
Dacă e să nu ai forţă, poţi să îi spui mamei sau tatei, şi aceştia sigur vor rezolva. Succes.

| Ingerulrebei explică (pentru sofstatics):

Am facut-o deja dar tot nu ma lasa i-a zis de 40 de ori sa ma lase (face asta din clasa a 2 acum sunt a 3).

| sofstatics a răspuns (pentru Ingerulrebei):

Spune-i mamei, să meargă la învăţatoare, sau să discute cu mama acestui copil "minune".

| Ingerulrebei explică (pentru sofstatics):

La invatatoare nu ii poate face nimic ca i-a spus deja si nu i-a facut nimic. Si ca sa fie si mai,, minune'' inveteaza si povesti. O intamplare : Cand ajung la scoala si ma dezbrac (de geaca ) (de-astea ) fuge sa ma bata reusesc sa scap si stau la catedra invatatoarei pana vine (daca fugea dupa mine avea sanse sa ma prinda ca mai are un prieten tot cam ca si el doar ca fara retardat si sa dea in mine) (are multi prieteni dar si multi dusmani) vine un prieten de-al lui (ghinion pentru. mine) si reuseste sa ma prinda si ma duce la (A=Andrei, C=Catalin si V=Vlad) A acolo ma batjocoresc A si V si incerc sa scap de 6/5 ori pana la urma vine o colega sa treaca (noroc pentru. mine de data asta) si aia nu ma tin bine si reusesc sa scap si fug de hol de V (cam grasut) V : O sa te prind sau mai rapid ca tine! Eu : Cum sa nu? *dupa cateva minute* (O=Oni) O : De ce fugi ma? Eu : Vrea el *aratand spre V* sa ma bata. O : *strigand la el* (O e fata) Ce ai ma cu el? *V fuge in clasa* O : O sun pe maicata sa ii spun tu stai aici pana o sun'' *nu raspunde* O : Hai ca vin eu cu tine. O : Ce ai cu el, de ce vrei sa-l bati? V : M-a facut prost. O : Poti sa il spui doamnei *etc* (nu l-am facut prost)

| Ingerulrebei explică (pentru Ingerulrebei):

La : V *si ce mai scrie* a corectat robotu prost trebuia sa scrie : O sa te prind sunt mai rapid ca tine. si am pus. dupa pentru ca scriam prescurtat si asa se pune.

| Bella1242 a răspuns:

Insceaca sa fi indiferenta, nu-l baga in seama, comportate ca si cum el nu ar fi in prejma ta...intru-un final se va plictisi si te va lasa in pace!