Rade de el impreuna cu ceilalti. Se va simti atat de penibil, incat va inceta cu porcariile!
Nu si daca e fiul unei profesoare. Ma va putea spune ca am ras de el si nu va fi asa bine.
Paraciosu roade osu! Si o sa razi iar daca se ia de tine. Asa cum spune el ca ai ras de el si tu poti spune ca te deranjeaza, te bate si vrei sa inceteze.
Bun sfat doar ca poate ii spune ca i-am zis cretin, handicapat de-astea. (zicea odata ca am facut-o in clasa si nu il credea nimeni dar maicasa nu prea sunt sanse multe sa ii intrebe pe colegi daca e adevarat sau nu.)
Imi bag p***a iar incepe :@ A incetat si iar incepe dar l-am lovit si eu si acum cica i-am rupt osul
Nu conteaza cine si ce-i spune! Fa-l de rau in fata clasei si o sa vezi ca se potoleste. EL se raporteaza la colectivul vostru, nu la ce-i spune mama lui, altfel nu te-ar fi batut!
Acest,,Nu il mai baga in seama'' functioneaza la persoanele cu rabdarea de fier.
Între voi, baieţii, singura soluţie, este, să devii mai puternic ca el.
Dacă e să nu ai forţă, poţi să îi spui mamei sau tatei, şi aceştia sigur vor rezolva. Succes.
Am facut-o deja dar tot nu ma lasa i-a zis de 40 de ori sa ma lase (face asta din clasa a 2 acum sunt a 3).
Spune-i mamei, să meargă la învăţatoare, sau să discute cu mama acestui copil "minune".
La invatatoare nu ii poate face nimic ca i-a spus deja si nu i-a facut nimic. Si ca sa fie si mai,, minune'' inveteaza si povesti. O intamplare : Cand ajung la scoala si ma dezbrac (de geaca ) (de-astea ) fuge sa ma bata reusesc sa scap si stau la catedra invatatoarei pana vine (daca fugea dupa mine avea sanse sa ma prinda ca mai are un prieten tot cam ca si el doar ca fara retardat si sa dea in mine) (are multi prieteni dar si multi dusmani) vine un prieten de-al lui (ghinion pentru. mine) si reuseste sa ma prinda si ma duce la (A=Andrei, C=Catalin si V=Vlad) A acolo ma batjocoresc A si V si incerc sa scap de 6/5 ori pana la urma vine o colega sa treaca (noroc pentru. mine de data asta) si aia nu ma tin bine si reusesc sa scap si fug de hol de V (cam grasut) V : O sa te prind sau mai rapid ca tine! Eu : Cum sa nu? *dupa cateva minute* (O=Oni) O : De ce fugi ma? Eu : Vrea el *aratand spre V* sa ma bata. O : *strigand la el* (O e fata) Ce ai ma cu el? *V fuge in clasa* O : O sun pe maicata sa ii spun tu stai aici pana o sun'' *nu raspunde* O : Hai ca vin eu cu tine. O : Ce ai cu el, de ce vrei sa-l bati? V : M-a facut prost. O : Poti sa il spui doamnei *etc* (nu l-am facut prost)
La : V *si ce mai scrie* a corectat robotu prost trebuia sa scrie : O sa te prind sunt mai rapid ca tine. si am pus. dupa pentru ca scriam prescurtat si asa se pune.
Insceaca sa fi indiferenta, nu-l baga in seama, comportate ca si cum el nu ar fi in prejma ta...intru-un final se va plictisi si te va lasa in pace!
robijam întreabă: