anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma tot gandesc de cv vreme ca mai am putin si ajung la liceu, si apoi la facultatehee hee
Problema mea este ca nu sunt sigura inca ce vreau sa fiu cand "voi creste"...pe lista sunt :
1. jurnalist
2.actor
3. avocat
4.imi place geografia insa nu stiu ce meserie pot avea dupa ce fac facultatea de geografie :d

Intrebarea mea este: Ce va doriti sa "deveniti" cand veti "creste mari"?

Multumesc anticipat happy

Răspuns Câştigător
| Crisu_8842 a răspuns:

Eu sunt intr-a 8-a si stiu exact ce liceu vreau si ce facultate...
Sunt ambiitzioasa...si f hotarata.
Ma uimeste faptul ca si thu ai aceeashi optiune
Eu imi doresc mult...sa fiu jurnalista.
Thu trebuie sa te hotarasti ce-ti place mai mult...si aia sa faci

Bafta>big grinbig grinbig grin

17 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Vai, vai, vai. uite ca asa suntem toate...acum vreau actrita, acum psiholog, acum jurnalist...intai sa vad media de la bac.

cami
| cami a răspuns:

De ce toate fetele vor sa se faca actrite? laughing

| JackieSue a răspuns:

Fotograf, ghid, actrita sau ceva ce tine de arta:p.

| lolly_3072 a răspuns:

Eo as vrea sa m afac medic...adica sa merg la un liceu bun si dupa aia la facultatea de medicina.tongue da mai avem pana atunci

| Mwhahahaa a răspuns:

Buna!

Gandeşte-te bine la ce vrei sa ajungi cand într-adevăr vei creşte.
Asta depinde de viitorul tau.

Nici eu nu sunt hotărîta incă...Fiind ca mai am mult pana atunci... O sa am timp sa ma gîndesc bine la ce vreau sa ajung în viaţă. Din două, una!
Ori cîntăreaţă, ori actriţă...
Numai cele două variante îmi sunt pe lista...
Şi numai la cele două ma gîndesc momentan sa le încerc...

Succes sa îţi poţi indeplini visul...

happy

| Chocolate a răspuns:

Designer[vestimentar, de masini, imobiliar] si profa de engleza:X

| Jonsdottir a răspuns:

1.psiholog
2.doctor veterinar
3.chirurg
pe care sa o aleg? thinking

| Mo a răspuns:

Eu intodeauna mi-am dorit sa ajung actrita! Am cunoscut pe cineva intamplator care se ocupa de casting-uri la acasa tv!
Acum castingurile s-au cam incheiat, dar vor reincepe din toamna pentru telenovele. Mi-a promis ca ma ajuta sa iau un rol cat de cat bun in telenovela.
Le urez tuituror care isi doresc cu adevarat sa ajunga undeva in viata sa aiba triplu din cat noroc am avut eu!
Pupicy!

| GnnAndra a răspuns:

Pana ajung acolo mai e. dar pe moment ma gandesc la cv in medicina...farmacista.etc.dar...din optiunile pe care le-ai pus tu. mi se pare frumoasa actoria :X. daca ai talent.misto...sau sa fi avocat e la fel de bine...trebuie multa munca. dar castigi sh multi bani.bafta :*:*

| cioco1tweety a răspuns:

Buna!happy.pai.eu ca si tine sunt inca nehotarata.psiholog,avocat,actor.ar fi multe de facut. Da' lasa.sa fim noi sanatoase, ca avem destul timp sa ne gandim si la asta!happy:*

| Lorenyk a răspuns:

Eu sunt la liceu de un an. cu cateva zile in urma nici eu nu eram hotarata ce vreau sa fiu, aveam o lista infinita, dar acum stiu: psiholog. stai linistita, o sa te hotarasti pe parcurs, vor contribui multi factori la decizia ta. dar nu-ti bate capul cu asta, o sa vezi ca o sa iti dai seama ce vrei cand nici nu te gandesti.

| Lary a răspuns:

Visul meu ar fi sa devin criminalista sau profa de romana ori de biologie.

| alexandra_1780 a răspuns:

Cu siguranta o sa devin secretara la firma noastra... dar dupa facultate si master mai am de facut 1 an de specializare aici in italia si sa dau un examen de diferenta de limba, dar pana atunci lucru la o cosmetica. e frumosa si meseria asta. dar nu se castiga foarte mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Politista sau avoacata

| woohp a răspuns:

Presupun ca anul acesta ai trecut clasa a 8 a.
Ce tine de partea MARE este de viitor.

Eu as vrea ceva care sa tina de INTERNET,
Am facut un mini-studiu si tot ce tine de calculatoare, internet v-or fi printre preferatele joburi pe viitor.
Deja peste ceva timp, o sa deshid propriul data center home (3 servere performante(5 mii de euro unu), intr-un subsol bine izolat, cu o suma frumusica)

Sper ca sa am succes.

| woohp a răspuns:

Cami, depinde ce fel de actritewinking si mai important in ce filmehee hee

| zemiatin a răspuns:

Salut.Si mie imi place geografia(am fost si pe la olimpiada nationala). Nu stiu ce vreau sa ma fac, desi am trecut in clasa a XI-a.In orice caz nici nu ma gandesc sa devin avocat(toti se fac astazi avocati), dar iti dau un sfat :incearca sa dai la jurnalism. Daca o sa ajungi un mare jurnalist vei avea mari satisfactii.