anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma tot gândesc la un lucru de ceva timp, poate o sa vi se para o întrebare prosteasca. Unei fete ii poate plăcea de mine dacă nu am un corp de ala "perfect" sa zic asa sau dacă, de exemplu, am puțina burta?

2 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Am inspirat adanc de cateva ori.

Nu. Are. Nicio. Legatura. Doar o panarama e impresionata de "corp de ala perfect", o usuratica ratata.
O femeie demna, care se respecta, va fi interesata de sufletul tau, caracterul, educatia, respectul, personalitatea, principiile etc. Toate astea, bineinteles, dupa cel mai important lucru: iubirea, care NU vede "corpul ala perfect".

Ce trebuie tu sa faci, este sa lucrezi la mentalitatea asta ODIOASA, superficiala, ignoranta.
Nu trebuie sa cauti "o fata", sau sa placi "unei fete", ci sa-ti cauti sufletul pereche si sa-i placi "ei". (e imposibil sa nu, ca practic esti custom-made).

Vrei sa ramai un superficial negradat? Cu mentalitatea actuala nu ajungi deloc departe, vei inota mereu in mizerie si iluzii.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Sincer, și tata are burtă, și avea și când s-a căsătorit cu mama, din câte știu. Așa că ai șanse la unele femei.
În opinia mea, mai mult contează personalitatea așa că nu te stresa!