| Gandeste a întrebat:

Ma tot intreb de ce voi judecati anorexicele.Eu cred ca mai bine anorexica decat obeza. Iar cand spun anorexica, nu ma refer la cele carora li se vad oasele in mod exagerat.Aia e anorexie dusa la extrem si sunt sigura ca atunci cand auziti de anorexie, va ganditi la asta http://2.bp.blogspot.com/-AgxBcwDv_Mo/Th70-DDEx4I/AAAAAA AAA3k/u9HTYfl_uqw/s1600/2.jpg

Si da, sunt pro ED (eating disorders, adica anorexie/bulimie).

Mi-ar placea sa stau de vorba cu alte fete care sunt de aceeasi parere si, te rog, daca nu esti de acord cu ceea ce sunt si ceea ce fac, nu veni cu "sfaturi". Stiu in ce m-am bagat, n-am nevoie sa-mi "deschizi ochii".

Stiu ce e aia anorexie, stiu ce e aia bulimie, stiu riscurile.

ProAnaRomania.

2 răspunsuri:
| Rain_1754 a răspuns:

Tu chiar vrei sa deschizi o dezbatere oarecum violenta? Stii prea bine ca asta e un subiect delicat si dificil si nu toata lumea intelege cum gandesti tu sau altele. Oricat le-ai explica, intelege ca nu le intra in cap. Nu era mai bine fi lasat chestia asta unde e fara sa se mai. umble la ea? Parca incep sa vad iar comentarii gen "iti distrugi viata, nu stii ce faci, esti nebuna, du-te la doctor, psiholog, etc." si alte chestii de genul.
Ahh. inca ceva. De ce ti-ai inchis blogul? happy

| RoxanaGhost a răspuns:

Pro Ana si Pro Mia forever