Biancafetita? cine-i asa? eu unul nu am auzit de ea, si mai presus regina TPU? mi-e total indiferent...
Nu ai ce face, cei cu metinul considera intrebarile lor despre metin la fel ca si o intrebare gen "mi-am rupt mana, ce pot sa fac sa nu se umfle mai rau pana dimineata cand ma duc la spital?"...
Si eu am pus 1-2 intrebari despre jocuri sau muzica, da nu o pun de 100 de ori sa raspund nu stiu cine la ea...
Da, mi se pare la fel, ca unii pun intrebari gen "Cn stie unde stau funda", si se aduna intrebari din astea incat muta in josul paginii intrebari de la oameni care chiar au nevoie de ajutor, sau care vor sa afle ceva mai important, decat cum sa mareasca o sabie de la +7 la +9 cu pergamente binecuvantate care se pot gasi la boo sau la alte animale, si costa 2.5 kk... scuze am jucat si eu metin acum 5 ani, deci am idee despre ce se mai intampla acolo...
Oricum, esti pe un site Roman, obisnuieste-te cu chestiile astea... daca vrei sa gasesti mai putine intrebari prostesti du-te pe un site strain, acolo sunt oameni mai intregi la minte decat 95% din romani
Foarte simplu. Uite cauza: http://www.youtube.com/watch?v=83M60qeRyMc&feature=fvwrel
Exista aceste forumuri pentru metin dar copii care se joaca adica cei cu varste intre 6-12 ani nu prea stiu cum si cu ce se mananca chestia asta...deci obisnuieste-te
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: