Sal nu trebuie sa te urasti uitate in oglinda esti frumoasa. gandeste-te ca ai un suflt bun cher daca nu te cunosc gandeste-te ca ai o voce frumoasa... incerca sa te gandesti la ceva frumos incerca sa te readuni pentru ca toti rabdam sa obtinem ceva anume. depinde ce ai patit eu emam zis parerea mea
Tu cu siguranta ai nevoie de cineva de incredere sa-ti fie pritena sa poti vb sa poti primi sfaturi bune cred ca de asta are nevoie de oricine si eu ca fata am avut nevoie de cineva sa ma ajute cu sfaturi sa pot vb de toate... dar n-am avut ocazia si eu trec prin unele perioade proaste .
Si sincer mear face mare placere sa cunosc persoane noi :X si cher sa purtam o conversatie . sa fim pritene
O viata ai, traieste-o din plin! Viata este prea scurta pentru a ne gandi la plictiseala, sau chiar la.ura. Timpurile vor trece, si iti va parea rau ca ai facut aceasta greseala.Ce ai putea face? Pai ca sa te ajutam, trebuie macar sa banuim ce anume te framanta pe tine asa de rau incat "te urasti".Ma gasesti pe TPU daca ai nevoie de ajutor.
Bafta!
Lol da de ce sa te urasti. sentimentele astea de ura au radacini adanci si observ ca tot mai multi tineri au chestia asta. care e problema sunteti oameni frumosi. sunteti sanatosi. aveti o viata puteti socializa. de la ce atata ura. ai persoane care te iubesc si tin la tine. banuiesc ca ai un suflet bun. incearca sa vorbesti despre ce frustrari simti e mult mai bine sa te descarci. fruntea sus si fi mai vesela
Pune pe cineva sa te inchida intr-un buncar subteran si sa arunce cheia!
Dar tu, intelegi de ce esti in situatia asta? adica de ce te urasti? ce nu-ti place la tine?
Stiu ca suna patetic, dar nu gasesc nicio calitate...Totul la mine necesita o schimbare.
Si faci ceva in sensul asta? incerci sa schimbi ce nu e in regula? sau doar te lamentezi?
Nu imi place sa ma plang, sti...Incerc,dar nu prea imi pot schimba fata. Corpul incerc zilnic. Ma straduiesc pentru eu chiar vreau asta. Nu imi place sa fiu vorbita pe la spate. In plus, felul meu de a fi ma cam impiedica sa ma apropii sau sa imi fac prieteni. Si acum imi dau seama ca nu are nimic sens... Nu o sa fiu asa cum vreau, si usor imi pierd speranta. Ar trebui sa accept situatia?
App ai facebook doar de curiozitate? si in legatura cu acceptatul si da si nu cum am zis sigur vei gasi pe cineva sa te iubeasca asa cum esti tu. dar poti incerca sa te schimbi daca doresti
Eram curios de cum arata-i. poate esti vreo "bomba" si te plangi aici la noi.
Stiu ca asta vroiai, dar nu il dau. Nu sunt o bomba, si stiu ca ma plang ca o aiurita, dar avand in vedere ca poti oricand sa ignori intrebarea nu e ca si cum te-as pune intro situatie proasta. Doream raspunsuri de la o persoana care a trecut prin asta, stie cum e sa te simti asa poate ma ajuta cumva, oricum singura trebuie sa depasesc aceasta perioada, dar voiam sa aud parerile voastre. Iti multumesc oricum.
Vorbeste cu cineva despre asta, cu cineva apropiat, cu parintii tai.o sa depasesti problema asta cu bine.fii increzator in tine
Geo2969686 întreabă: