| kiLL3r a întrebat:

Ma vede doar ca pe un prieten...

Deci e o tipa la mine in liceu care am fost si in clasa cu ea in generala care o plac mult, o iubesc. Ei ii placea mai demutl de mine dar mie nu prea. imi placea de altcineva si acum cand imi place mie nu ii mai place ei, ei ii palce de altcineva. Mi-a dat odata o sansa sa fiu cu ea, iar eu nu am profitat, mi-a luat sansa pentru ca nu o sarutam, nu o tineam de mana, nu vorbeam cu ea ca un iubit si acum imi spune ca ma vede doar ca pe un prieten pe langa asta imi spune ca sunt frumos si ca arat bine!

Ce sa fac? Vreau sa o fac sa ma placa din noucrying

Răspuns Câştigător
| lilbunny13 a răspuns:

Nu o poti face "sa te placa din nou" fiind deprimat sau suparat.arata putina indiferenta pentru ca indiferenta doare cel mai tare, asa va veni ea la tine.pentru ca i-ai spus ca o placi ai decazut in ochii ei pentru ca inainte erai baiatul "hard to get" [baiatul pe care ea vroia sa il aiba dar nu reusea...si sa fiu sincera, cred ca cele mai interesante persoane sunt acelea care "nu te observa"]. eu zic ca ar trebui sa tii capul sus si sa fii energic si plin de viata. sa fii cum erai cand te placea ea, astfel ii vei trezi acele sentimente din vremurile acelea si e foarte posibil sa inceapa sa te placa din nou... sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| Efixx2 a răspuns:

Da am mai intalnit situatii de acest gen big grin, eu spun ca ar trebui sa lupti pentru ea si sa o recastigi inapoi. Eu cred ca inca te place si nu este prea tarziu... mult succes happy

| kiLL3r explică:

Multumesc pentru raspunsuri... O sa incerc sa o tratez cu mai multa indiferenta