Bună!
DA, ginecologul poate "observa" dacă mai eşti virgină ( sau nu )!
Oricum, acum NU prea contează acest aspect. Important este să TRATEZI acea candidoză!
Toate cele bune.
Bineinteles ca va afla. sunt foarte curios de ce te ai apucat sa faci sex cand nici macar nu ai idee ce e ala un himen, cum se comporta la un contact sexual.
Draga mea, stai linistita.Bine-nteles ca ginecologul va observa, dar deontologia profesionala nu-i permite sa spuna nimanui acest lucru, nici parintilor. Exceptia o face medicul legist, in situatii deosebite.
Mi-e greu sa cred ca deotologia profesionala il poate impiedica pe doctor sa spuna asta parintilor. Incearca sa vorbesti cu mama ta si spune-i adevarul, dar nu numai de teama ca va afla de la doctor. Iti este mama si poate sa-ti dea sfaturi, sa te indrume. Pana la urma, asta e realitatea, nu o poti schimba.
Ai incurcat-o rau de tot. Evident ca o sa vada. Nu e nevoie sa fii ginecolog ca sa-ti dai seama. Singura sansa ar fi daca nu te-ar consulta de fata cu mama ta, poate nu te paraste. Mai bine spune-i de acum ca daca-i zice ginecologul cine stie la ce idei o sa mai intre.
Nu am fost dezvirginata...m-am dezvirginat. Deci vaginul nu e larg. Poate observa?