| tiktok25 a întrebat:

Ma voi intalni cu el intamplator intr-un loc unde eu stiu ca merge, dar el nu stie ca eu voi fi acolo. Vreau sa ma razbun ca pentru ca s-a despartit de mine.Nu sufar absolut deloc, chiar sun foate distrata, dar el este un dobitoc care trebuie sa isi invete lecttia.Cum sa ma aranjez, ce sa fac ca in momentul cand ma vede sa isi doreasca din tot sufletul sa fie din nou cu mine. Vreau sa il fac sa se intoarca la picioarele mele ca sa il refuz si sa il pun la respect pentru ca asa e cu copi asta crescuti la epubreta. Cel mai bun raspuns logic ca primeste fundita! Multumesc!

6 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic special.parerea mea cu cat esti mai naturala cu atat ai mai mult de castigat stii cum este daca acum faci ceva mai imprudent mai devreme sau mai tarziu iese la iveala.Calculeaza-ti pasii dinainte, iar cand ii este lumea mai draga, atunci "detonezi bomba", Ii raspunzi cu aceeasi moneda.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ştii ce ţi-aş face eu la o astfel de fază? Te-aş băga într-un tomberon de gunoi în centrul oraşului.
Cât ai stat cu el era "iubi" şi "ursuleţ" şi frumuşel, nu? Iar acum este un dobitoc şi un copil crescut în eprubetă?
Voi femeile vă meritaţi soarta. Meritaţi să fiţi discriminate pentru că ceea ce scrii tu este înfiorător.
În plus, vezi că ai un sac de greşeli gramaticale.
Sper să-ţi iasă faza şi apoi el să te înveţe minte definitiv, preferabil cu urmări grave din punct de vedere fizic dacă tu chiar nu suferi după el.

| unione a răspuns:

Stii a cui e arma razbunarea, nu?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ignora-l, nimic nu doare mai mult decat sa fi ignorat de ultima fosta, indiferent daca iti mai place sau nu de ea. Fii naturala!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te aranjezi cat mai frumos posibil (cu tzinuta nu prea pot sa te ajut dar sunt sigura ga poti gasi ceva ce te avantajeaza). Si atunci cand te vede cel mai bine ar fi sa il ignori, sa treci mandra si cu barbia sus pe langa el ca si cum ar fi ultimul gunoi...Pentru ca daca ii arati interes il vei face sa se simta bine si poate chiar sa ii gadili orgoliul, deci incearca sa ii arati ca nu iti pasa si poate ca se va intoarce el la tine...asta ar fi cel mai potrivit lucru.