| Ella_4255 a întrebat:

Maaa plictisessssssscccccccccccccccccccccccccc

Răspuns Câştigător
| Aηηy a răspuns:

Poti sa citesti o carte, sa faci gimnastica iar daca iti permiti poti sa mergi intr-o excursie, fie cu parintii sau cu prietenele tale/colegii tai. Daca esti cumva in apropierea examenelor mai bine iti incarci bateriile cu o scurta plimbare la munte si incerca sa mananci cat mai multe fructe si cate un pic de ciocolata. Succes pentru orice iti vei pune in gand!

6 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Nu pot, sa cred, ca o adolescenta de 15 ani, fie ea si din Galati se plictiseste!
Draga mea, @Ella, uita-te in jurul tau, sunt atatea de facut, pune-ti intrebarea oare le-ai facut pe toate? Scoala, distractii, actiuni umanitare si inca multe altele...incearca sa fii prima in toate si ai sa vezi, ca nu-ti ajunge timpul, de plictiseala, ce sa mai vorbim...

| Ella_4255 explică:

Am pus asta la vrajeala... ma plictiseam si nu te pun sa-mi rasp bai... daca vreti rasp la asta ( doar baetzyy http://www.tpu.ro/......i-dar-din/

| Bya132 a răspuns:

Poate vrei și tu sfaturi pentru asta, specificăăă!

| Whimsical a răspuns:

Stiu cum e si eu ma plictisesc mereu cand stau in casa
Dar ar fi mai bine sa te gandesti ca 60 de secunde pe care le pierzi ca esti plictisita iti pierzi 60 de secunde din viata asta frumoasa pe care nu o ai de 2 ori...

| lilita a răspuns:

Http://fripta.com/u.php?user=kidus voteazămă plisss și răspunde la întrbarea mea și dau funda

| m2d2lin a răspuns:

Simon3madalin. asta e id meu si iti promit ca nu o sa te mai plictisesti

Întrebări similare