| Xonia a întrebat:

(Macar cititi!)Am mai pus intrebarea o data, dar am primit numai raspunsuri gen"nu e treaba ta ce fac ei, nu ar trebui sa te amesteci"asa ca o mai postez o data. Vreau o parere, si ce credeti voi despre cei de mai jos:

Am in clasa multi baieti care in fiecare pauza se duc sa fumeze(cls 8)si mai iau cu ei si 2-3 baieti de clasa 7.Astazi cand stateam in curtea scolii si vorbeam de ei, sora unui baiat de clasa a 7a a inceput sa ne povesteasca ca aseara au plecat amandoi, ea sa se duca la o prietena, iar fratele ei si cu un coleg(amandoi clasa a 7a)au iesit pe afara cu unii mai mari.Si cand ea sa intors, amandoi erau ametiti. Fumasera droguri cu aia mai mari.

Si fata le spusese la aia mai mari sa aiba grija de astia de cls 7, ca sunt mici si trebuie sa se trezeasca la ora 7 sa vina la scoala.

Asa(unde ramasesem)si erau ametiti, delirau amandoi.Era ora 12. Dupa au plecat acasa.Nu ia vazut nimeni. Taicasu` dormea.

De dimineata au venit la scoala, si in fiecare pauza se duc sa fumeze cu niste colegi de ai mei. Mie nu stiu...imi pare rau de ei, pentru ca umbla cu cine nu trebuie. Unul dintre baietii de clasa a 7a era chiar foarte bun la invatatura, si acum cand aud ca azinoapte a consumat droguri.

Nu stiu, numai la asta m-am gandit toata ziua.Am intrat parca in depresie, nu pot sa cred.Si in fine, sau intamplat mai multe astazi, numai socuri.

Ce credeti?

4 răspunsuri:
| Alina0491 a răspuns:

Cred ca nu ar trebui sa te bagi, insa daca-ti pasa de ei cand ii vezi lucizi poti sa deshizi subiectul, astfel incat sa nu`i ranesti invreun fel...

| luciana200972 a răspuns:

Naspa rau, nu stiu ce sa zic, dar tu nu prea ai ce face pentru ca totul se poate intoarce impotriva ta, sa speram ca parintii lor isi vor da seama la timp. poti vb cu diriginta lor, ii poti spune ca i-ai vazut beti si drogati iar ea le poate anunta parintii.

| zozolyyop a răspuns:

Wow ti se pare ceva anormal rolling on the floor scuze ca iti spun eu am un coleg ma rog am avut un coleg care fuma din clasa a 4 a un lucru e sigur anturajul o sa-i distruga crede-ma si eu stau cu baieti mai mari ca mine de vreo 15 16 ani si fumeaza de fata cu mine si recunosc ca mi-au oferit de cateva ori cateodata mai iau si droguri dinalea usoare nah adolescenta dar asta nu inseamna ca gata iau si eu ca trebuie ca asa imi spun aia. In primul rand daca ei vor sa pastreze anturajul ala e treaba lor ei isi distrug viata de pe acum insa ai grija sa nu fi si tu tentata sa intri in anturajul lor si sa ajungi la fel. Eu zic ca o sa-si dea seama pana la urma de ceea ce fac cel putin asa cred si poate atunci o sa inceteze... sper ca ti-am dat un sfat bun big grin

| Anda_5509 a răspuns:

O sa regrete mai tarziu, acum li se pare interesant, dah anturajul, baieti mai mari. Ei isi distrug copilaria, nu tu. Cunsoc si eu multi asa, si fete, baieti mari/mici. In ziua de azi iti faci cruce la ce vezi... daca acum sunt asa, peste ani nici nu vreau sa mi imaginez.