Ia vitaminesi mananca mult.Multe dulciuri seara. Dar daca esti slaba poti sa ai un avantaj. dc nu iti faci o cariera din asta? Qm ar fi sa devi model. Oricum si eu sunt slaba si nu ma omor cu mancarea sa ma ingras.Scumpo,un sfat bunsa nu iti lipseasca ciocolata seara niciodata
)) cand am citit asta m-am gandith la mine si eu am 13 ani, 36 kg si 1. 55 si eu vreau sa ma mai ingras >
Mananca cat mai mult dar ai grija sa mananci 3 mese pe zi. Ar mai trebui sa te ingrasi cam 10 kg. Nu stiu cat de mult te ajuta vitaminele, dar poti sa faci niste exercitii, un sport ca sa nu te ingrasi si sa arati rau. Ca sa ai un corp bine facut.
Bafta!
P. S. nu e chiar o probluma daca nu reusesti sa te mai ingrasi. Fa doar sport si o sa fie bine.
Eu am 12 si am 40... si am 1. 55 sau putin mai inalta eu zic ca esti detul deslabuta fratele meu are 36kg ai are 9 ani
Eu zic mananca multe lactate multa paine is bune si vitamilele dar mananca dulciuri te ingrasa. dar apoi e greu ca trebuie sa te lasi de ele...
Asta cu dulciurile a fost soar o sugestie eu zic sa mananci carne si lactate din plin
Sper ca te-am ajutat
Sa mananci cat mai sanatos.Adica fara fast-food, fara sacksuri, sucuri din comert.incearca sa mananci sanatos si totul va fi bine.cam inca 5 kg nu ar fi rele dar pentru varsta ta e normala greutatea
Mananca fructe si legume.Adica ceva sanatos ...carne lactate.
Ar trebui sa iei vitamine si proteine. Le gasesti la farmacie