La inceput rabd, desi imi vine sa plang
Apoi ma duc in baie si ma uit in oglinda si spun tot ce am de spus. Apoi sun o prietena foarte buna si ii povestesc, si plang. Ea ma consoleaza si dupa trrec la muzica.Nu-mi trece asa usor, dureaza cateva ore...
Tip, arunc cu ce am la indemana, plang si o sun pe prietena mea care imi e ca o sora, sa ii spun tot, absolut tot ce am pe suflet, pentru ca doar ea poate sa ma calmeze.
Da. cand sunt eu nervoasa nu prea e bine sa imi stai in cale.pai cum sa iti zic eu cand am nervi mi descarc pe cine vad in cale.nu conteaza ca e mama, ca e tata ca e bunica si asa mai departe.incep sa tip la acea persoana. incep sa comentez(stiu foarte bine ca nu e frumos dar incerc sa ma calmez)si tot asa pana ma duc in baie si ma pun pe-un plans...de nici Mondenii nu ma mai inveselesc.in final ma calmez si...viata merge mai departe
Plang, ascult muzica rock(culmea, imi trece), dar problema e ca atunci cand ma enervez ma doare capul, nu imi vine sa injur sau sa bat
Ma descarc pe un obiect, dau cu pumnu pana ma doare mana iar apoi imi trece, ma descarc foarte repede.
Logic incerca sa ma calmez.Ma imbufnez toata cand sunt nervoasa si daca am o perna prin preajmA ma descarc pe ea
Uau deci sunt chiar normala nu fac prea urat desi oameni se cam sperie cand tip eu la ei ( pe bune am o voce de iti sparg urechile de tip ) ok deci la mine cand ma enervez din cauza cuiva culmea ca nu imi descarc nervi pe acea persoana pe moment ma stapanesc imi vine sa plang da ma abtin ( cred ca nu am mai plans de 6-7 luni nu stiu nu imi place sa stiu ca plang ) apoi ma retrag singura intr-o camera si ascult muzica si apoi imi aduc aminte ca m-am enervat si ma pun sa lovesc ceva ) iar la mine de obicei tip la cineva si fac urat doar daca persoana aia se da mare sau superioara si incerc sa o intimidez parand ca sunt gata sa ii dau cu ceva in cap daca nu se potoleste
Plang, ma cert cu toata lumea, im arunc castile pe urechi si ascult muzica... Pana cand in final ma calmez.
Dau la sacu de box, beau, asc muzica, fumez... nu poate vb nimeni cu mine. atunci cand is nervos
Cand ma enervez? Ha!Asta mi se intampla aproape in fiecare ziMa enervez de 1000 de ori mai tare decat restul familiei.Deci...Cand ma enervez eu:ma cert cu cine vad in cale si daca nu fac crize nu-mi trece)))
DeeaDeiutza15 întreabă: