Sa inteleg ca ai cazut, te-ai lovit la genunchi, te-ai ales cu o vantaie pai e foarte bine ca ai ras si tu odata cu ei, altfel era prea banal. Stai linistita ca in 2-3 zile se uita tot sau daca maine se mai intampla ceva se uita si de maine.
Si eu am cazut acum vreo luna pe coridorul scolii.Am alergat si dintr-o data m-am trezit intinsa pe burta, am tras o cazatura pe cinste. La fel ca tine am ras si eu deodata cu ceilalti, desi ma dureau genunchii(am avut vanatai in ambii genunchi:d). Deci, nu-i nimic se intampla oricui. Nu-i baga in seama pe cei care rad de tine, deoarece cu siguranta au cazut si ei cel putin o data in viata lor sau o sa cada:*. Pentru vanataie, nu stiu ce ai putea face, eu le-am lasat sa treaca singure:d.Nu m-au deranjat atata timp cat nu le-a vazut nimeni
E foarte bine ca ai ras.si nu ai fugit bocind.era mai grav atunci)ai parut o tipa cool.de uitat nu vor uita prea usor. daca vezi vreunu care se pregateste sa deschida gura si sa zica ceva despre intamplarea asta, fa-te ca iar cazi si razi. oops, era s-o fac lata iar"... daca vor vedea ca nu te deranjeaza, vor inceta cu tachinarilebafta!
In cateva zile nimeni nu isi va mai aminti de acest "accident" si colegii tai o sa gaseasca pe altcineva de care sa faca misto. Iar vanataia o sa-ti treaca.
Ai fost foarte tare...si eu am patit ceva de genul acesta dar eu am fugit plangand deci e mai rau...las ca o sa uite iti proimit eu!