Bună seara, este ceva normal, uneori te plictiseşti sau alte probleme, dar gândind părinţii noştri nu s-au plictisit stând toată viaţa împreună, aşa am fost şi eu una este când ai o problemă, în fine trebuie să-i spui lucru ăsta deoarece e în binele amândurora, fă ce-ţi spune inima.
O seară bună!
Stiu ca, ceea ce iti voi spune nu va fi tocmai ce voiai tu sa citesti, insa sfatul meu ar fi sa nu mai cauti scuze penibile. Va aprecia mai mult daca vei fi sincera si educata cu el, si poate cine stie, chiar veti ramane prieteni.
Stiu ca este usor sa dai sfaturi, si mai greu cu practica dar incearca, nu o sa ai nimic de pierdut. Mai bine sa-ti para rau pentru ce ai facut, decat ca nu ai avut curaj sa faci.
Pana la urma ce poti pierde?! nu trebuie sa-ti fie rusine..si daca va crede ca ti-ai batut joc, va fi fix problema lui. Nu trebuie sa-ti bati tu capul cu asta, atat timp cat tu esti impacata ca ai facut ceea ce iti doreai. Bafta! si numai pune atata accept pe ce crede/spune lumea. Fie ca esti buna, fie ca esti rea, intotdeauna va gasi un defect pentru care sa barfeasca.
Nu trebuie sa-i spui ca nu mai vrei cu el dar poti face asa incat sa te certi cu el din cine stie ce motiv, poti sa faci asta pana cand se satura de tine si se desparte el de tine