| denis_7046 a întrebat:

Mai am o intrebare ce as putea sa fac imi plk de o fta din liceu adica na ne salutam cand ne vedem pe coridor imi zambeste dc sunt simpatic sau ce adevaruu ii ca ma comport frumos cu ea credeti ca pana la urma va iesii ceva sau ii doar asa,,, ca na euu as vrea sa-mi iasa ceva dar pana acum mior iesit doar ochii de 1 an si nu stiu cum sa reactionez ceva idei hai ca nimeni nu so nascut perfect

2 răspunsuri:
| ToKen a răspuns:

Pai ia atitudine mai friend, nu te mai rezuma doar la un salut incearca sa deschizi un subiect de vorba cu ea si daca vezi ca si ea vrea" atunci te-ai scos, cere-i id de mess, nr de tel chestii d-astea, vezi tu ce faci, in orice caz fa tu primul pastongue ->bfta big grin

| slipknot a răspuns:

Vorbeste cu ea, intreab-o daca are prieten si daca nu intreab-o daca ar vrea sa fie cu tine.Nu ai nimic de pierdut daca o intrebi. Daca iti zambeste inseamna ca te considera simpatic si poate vrea si ea sa fie cu tine dar nu stie cum sa ti-o zica.Asa ca e mai bine sa o intrebi, daca esti mai timid o poti intreba pe mess sau daca nu fata-in-fata. Daca nu o intrebi nu vei sti niciodata daca ai fi avut o sansa cu ea.

Bafta! happy