| Roxana0606 a întrebat:

Mai am o mica problema, am un coleg care ma ajutat sa-mi fac lipeala cu un baiat cu toate ca el ma place si acum tot zice ca daca nu era el nu eram cu baiatul ala.
Imi tot zice ca sufera si nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca nu l-am obligat eu sa-mi faca lipeala

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

În primul rând, are dreptate, dacă el nu era, tu nu erai cu tipul de acum.
În al doilea rând, ori nu şi-a dat seama că el de fapt vă face lipeala şi nu s-a gândit să va suferi după asta, ori v-a făcut lipeala doar ca să te sâcâie pe tine.
În al treilea rând, acum că a făcut prostia asta, ar trebui să tacă din gură, că doar din vina lui e. Şi tu trebuie doar să îi demonstrezi asta, să-i intre bine la cap. Să te lase în pace, că doar (cum ai zis şi tu) nu tu l-ai obligat să vă facă lipeala. Şi atât ar trebui să-i zici: dacă chiar ai vrut să îmi faci lipeala cu ăla, ar fi trebui să ştii că nu pot să fiu şi cu tine, şi ar fi trebuit să ştii că o să suferi.
Acum nu mai are de ce să regrete, că prostia a fost făcută.

2 răspunsuri:
| Alleee18 a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti sincer cu el.ar trebui sa ii explici ca tu esti fericita cu actualul baiat, ca esti recunoscatoare ca te a ajutat, desi nu i ai cerut asta,[asta ca sa ii mai treaca din suparare] si sa ii explici ca daca el tine la tine cu adevarat ar trebui sa vrea sa te faca fericita lasandu te sa fii cu cine vrei tu. e cam de prin povesti dar sper sa mearga.succes.

| Roxana0606 explică:

Bine o sa incer mersi