anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai are cineva spaima de a vorbi la telefon? Mie imi e foarte greu sa vorbesc la telefon indiferent ca fac o programare, comand mancare sau vorbesc cu o rudă. Prefer sa trimit mesaj daca se poate. Nu stiu de ce imi este asa greu cand trebuie sa daubun telefon sau sa primesc un apel de la un număr pe care nu il cunosc. Parca am nevoie sa ma pregătesc sa raspund. Imi bate inima mai tare si am un sentiment foarte urat. Mai pătrate cineva asta?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Am pățit și eu până am început să fac asta regulat și de atunci nu mai am o problemă. Nu scapi de frica asta până nu faci lucru ăsta tot mai des

| Andreeush a răspuns:

Nu prea e normal să îți fie teamă să vorbești la telefon, persoana cu care vorbești nu te mănâncă, nu te vede și nici nu te bate prin telefon.
Înfruntă-ți temerile și încearcă să te calmezi.

| LPCTSTR a răspuns:

Keep calm, nu esti singurul(a).
Mereu imi fac discursuri minuntioase si toate cele si la momentul vorbirii bam, nici un sfert nu-mi amintesc.
E semi-normal, atat timp cat nu iti afecteaza viata. In caz contrar, un ar trebui sa mergi la un psiholog, iti va arata cum sa te controlezi in relatie cu altii.

| Furnicuta000 a răspuns:

Multi oameni au aceasta fobie. Eu cand vad ca intra un apel de multe ori il dau pe silentios si dau mai tarziu mesaj laughing sau mai rau e cand intra apel video laughing