anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai aveti incredere in cineva? Cum ar fi ca toti prieteni vostri buni de fapt sa fie falsi sa va injunghie pe la spate cu un cutit (sa va tradeze)? Like me. no real friends in this fu**ed world...

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Eu aveam amici candva dar mi-am dat seama ca toti sunt niste nesimtiti care au ciuda, invidie chiar si intre ei si i-am lasat sa se duca pe apa sambetei. Mai bine singur si linistit.

9 răspunsuri:
| RyugaHideki a răspuns:

Da. Mai am incredere in multe persoane. Prietenii ii simti daca sunt adevarati sau nu.

| ForeverWarrior a răspuns:

Astai viata, cel mai bine e sa ai incredere maxima in tine ca prietenii vin si se duc

| NatyNate a răspuns:

Am patit multe cu prietenii, minteau se ascundeau, barfeau, dar acum totul e ok, am multa incredere in toti prietenii mei. Totul s.a schimbat.

| MadalinaD a răspuns:

La mine e cam asa : o persoana imi castiga usor increderea, dar cand o pierde nu o mai recupereaza nicio data.Eu zic ca daca ti s-a intamplat asta (ceea ce ai scris tu) sa treci peste, sa nu le dai satisfactie celor ce ti-au facut asta. De exemplu daca tu i-ai vorbit unei prietene despre iubitul tau secret si ea a spus la toata lumea, lume care acum vine cu texte de genul "XsiY, XsiY", sa nu incepi sa fugi dupa aceia, sau sa ii contrazici pentru ca nu castigi nimic decat bataie de cap.Lasa-i in pace sa spuna ce vor, pentru ca daca tu reactionezi lor le place si vor continua.Se plictisesc daca nu ii bagi in seama.Succes!

Doar parerea mea, MadyMadyLory.

| cancelarul a răspuns:

Nu exista prieteni, doar familia te va ajuta

| Dotdotggg a răspuns:

Mai am incredere intr-o singura persoana dar nici in ea nu am prea multa incredere si anume fosta mea iubita restul prietenilor sunt doar ca sa te vorbeasca pe la spate

| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Prietenii sunt cei mai mari dusmani laughing iti spun din propria experienta. In viata nu trebuie sa ai incredere in nimeni! Absolut nimeni.Pentru ca la un moment dat tot te injunghie.Mai bine ii spui unui strain ce ai pe suflet decat unui prieten. Nu exista prieteni adevarati!

| UnleashedPsycho a răspuns:

Nu.Nici înainte nu prea aveam.
Din fericire pentru mine ştiu să'mi recrutez prietenii cum trebuie, de aia am doi, în fine, să zicem 3, o fată, un băiat şi tata, care îmi sunt de ajuns. Oricum şi cu ei refuz să împărtăşesc orice aflu, fac etc.Niciodată nu ştii la ce să te aştepţi.Plus că trebuie să am şi eu totuşi o limită de intimitate.
Sayonara!

| Ade991 a răspuns:

Conteaza foarte mult pe cine crezi prieten nu oricine merita sa fie prietenul tau! Si faza cu increderea iti spun un singur lucru. In oameni sa nu te increzi niciodata! vei fi dezamagit!