Ceau.
Sora mea esti. Si eu la fel pateam.
Si inca mi se intampla.
Probabil ai frati, veri sau ai copilarit cu baieti in preajma ta. Tu placi sau nu baietii ca persoane, esti deschisa, si nu ai intentii ascunse.
Nu prea ai ce face, decat sa clarifici de la inceput orice relatie cu prietenii tai : te plac, dar ca amic. Fara fineturi, pentru ca baietii nu se prind la de astea.
Le spui direct, clar si din timp, astfel incat ei sa nu-si faca sperante aiurea.
Si apoi, vezi tu care rezista la asa tratament.
Insa sa ai grija, ca mai sunt si pacalici care spera sa te,, educe,,
Te-am tzucat.
Corect, asa am sa fac. Multumesc frumos, pupici. :*
Prietenia dintre sexele opuse niciodata nu va rezista prea mult. Sta in firea umana ca unul sa se indragosteasca de celalalt la un moment dat. Adica, pe bune, sa petreci mult timp cu o persoana de sex opus, sa vorbiti mult si sa va intelegeti bine, nu ti se pare ca la un moment dat se vor dezvolta sentimente mai puternice?
Buna.
Relatie de prietenie/amicitie intre un baiat si o fata exista,acum depinde cum percepe fiecare.
Poate fata vrea doar o simpla relatie de amicitie(chiar daca e singura)dar baiatu vede altfel situtia.
In cazul asta,trebuie ca baiatul sa intelega si sa faca diferenta intre amicitie si relatie.
Inteleasa te faci, dar unii mai insista sa-si atinga scopul.
Si asta nu e o problema care trebuie sa-i acorzi prea multa atentie.
Daca vrei sa ramai singura, ramai singura, e problema ta care te priveste in mod direct.
Iar daca altii nu inteleg, deseneaza-le...
Succes!
O data ce accepti sa iesi la o intalnire cu un baiat normal ca el se gandeste automat la o posibila relatie dupa aceea. Tu nu faci altceva decat sa le starnesti interesul baietilor cu care iesi si dupa sa le spui ca nu vrei mai mult. Ei dupa, se pot gandi ca au gresit ceva, ca au facut ceva ce te-a deranjat sau poate nu a mers bine prima intalnire si insista la o alta intalnire sau devin mult mai ambitiosi sa-ti capteze atentia si sa te faca sa iti schimbi ideea. Vorba ta, e ciudat cum tu vrei sa iti petreci timpul cu un baiat, sa vorbiti, sa iesiti, sa va spuneti off-urile, sa va cereti sfaturile si sa va ascultati reciproc, dar nimic mai mult. Deja toate lucrurile astea pe orice baiat bat cu gandul la acea relatie, vazand ca tu ai iesit cu ei, le vorbesti deschis si te porti frumos, ce ai vrea sa inteleaga? Uite si eu sunt baiat, si poate nici eu nu as intelege de ce ai vrea doar o relatie de prietenie cu mine si nimic mai mult? Nu zic ca nu poate exista o amicitie intre un baiat si o fata, dar foarte rar, sau doar sa nu fie nici el atras de tine si sa nu vrea o relatie cu tine. In rest te-as sfatui sa nu mai iesi cu baietii, ca nu le faci altceva decat sa-i ranesti. Ei saracii poate chiar se indragostesc de tine si isi pun sperante mari intr-o relatie iar tu le dai cu piciorul dupa.
Esti putin cam dur,o singura data am facut greseala sa "rup" o relatie de prietenie doar pentru ca,am vrut ca el sa fie fericit,dar nu a mers! Pur si simplu...iar ca sa nu mai ies cu baieti si sa ies cu fete, nu multumesc; Nu-s genul de persoana care sa iasa in cluburi cu fetele la agatat sau sa stea la petreceri in pijamale unde se vorbeste numai de "agatat", sex, cine cu cine s-a combinat ultima oara, ce a facut x sau y aseara in club sau cine naiba mai stie ce banalitate de genul.Nu-s asa, simplu.Nu pot sa fiu asa, cred ca trebuia sa fiu baiat si s-a produs o eroare ceva de am iesit fata, habar nu am Ma rog, ideea e ca am iesit cu un tip de vreo 3 ori, am vorbit n si n de chestii,ne intelegeam foarte bine, glume chestii, ma confesam lui cu privire la o chestie asemanatoare cu altul, gen, mi-am stricat prietenia cu el doar pentru faptul ca 'l-am refuzat', i-am refuzat avansurile, s-a suparat si s-a dus totul. Mi se pare aiurea, o sa incerc sa ma schimb eu, sa nu mai fiu asa "deschisa" la discutii si cine stie... oricum mersi pentru sfaturi!
Si la mine e cam greu. De fapt la eu ajung sa ma imprietenesc nuai cu fete cu care nu am nici o treaba si dupa scurt timp trebuie sa ne despartim si apoi devine foarte naspa. Daca vrei sa discutam despre acest lucru mai pe larg idul meu este deathstroke163