| Cutezătorul4k a întrebat:

Mai, care e treaba asta cu zona 51 (area 51)? E plin pe Facebook cu asa ceva, imi poate explica si mie cineva?

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am aflat și eu acum.
=====
Around 500, 000 people have now signed a Facebook campaign called "Storm Area 51: They can’t stop us all" which suggests they mass outside Area 51 on September 20.
"We can move faster than their bullets," the organisers said. "Let's see them aliens."
=====
Hai să analizăm posibilitatea realizării evenimentului.
În același fel ai putea face un raid legat de orice zonă cu acces interzis, la orice bază militară din USA.
Dar de ce s-ar organiza acolo?
Și hai să zicem că 500000 de inși ar intra pe niște piste de aterizare avioane și nu ar trage nimeni în ei, i-ar lăsa să intre.
Acolo activitățile nu se desfășoară pe piste se desfășoară în clădiri care au porți și uși de intrare.
Aceste uși vor fi închise. Astfel ca să pătrunzi în clădiri va trebui să forțezi uși. Dacă cineva din cei 50000 intrați vor încerca asta. atunci se va trage. Cei ce au început un raid fără arme ( să sperăm) se vor confrunta cu moartea.
Dar dacă vor încerca sî intre înarmați? Ei atunci nu vor ajunge să facă asta, se va trage de la gard.
Apoi ca să se deplaseze 500000 deodată acolo, hai să zicem că într-o mașină mică intră 4 inși. 120 000 de autoturisme vor bloca șoselele în zonă. Și asta ar însemna că 50000 de băieți de băieți și fete de fete, nu ar avea altă distracție mai bună decât ideea asta. Asta ar însemna că acolo se vor aduna cel mai mare număr de nebuni pe metru pătrat de pe glob. De unde rezultă că are și Internetul părțile lui psycho, înafară de cele sexi, porco și fake news. Un fel de mad news.

2 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Hai ca iti zic eu. Un nebun s-a gandit sa puna pe Facebook un eveniment (similar cu ziua Izabelei (cred))- paranteza in paranteza- prin care incurajeaza lumea ca prin septembrie sa mearga toti sa vada ce este in arena 51. Evenimentul a strans cred cam 500 de mii de persoane si presupune o cursa de la un punct de plecare pana la baza lor (sau cat o sa duca), o cursa in care ei ar trebui sa alerge cu pieptul inainte si cu mainile in spate (sa fie mai rapizi cica).
A si va avea loc in septembrie.
Oricum nu o sa iasa nimic interesant din asta.
Numai bine!

Răspuns utilizator avertizat