| MamaligaCuCarnatzy a întrebat:

Mai citesc adolescentii/tinerii din ziua de azi carti?
Salut TPU! Pentru o perioada destul de lunga de timp credeam ca tinerii si adolescentii din ziua de azi nu prea mai citesc deloc:ma asteptam ca una la 30 de persoane sa citeasca ca si hobby.Totusi, acum observ ca sunt mai multe persone cititoare decat ma asteptam dar nu sunt sigur cat de frecvent este cititul in randul adolescentilor si tinerilor(zic ca si hobby).De asemenea, sunt de parere ca sunt mai multe fete care citesc carti decat baieti.Deci, voi ce credeti?
Cat de frecvent este cititul printre adolescenti si tineri? Cam care ar fi raportul cititorilor dupa parerea voastra(cam cat % din tinerii din ziua de azi credeti ca citesc)? E mai frecvent la fete sau la baieti?
P.S.-Ma refer strict la citit carti, nu la altceva...ca asa si eu citesc subtitrarile de la filme si seriale sau ce scrie pe Facebook sau nu stiu ce articol sau altceva.

1 răspuns:
| Bondarel99 a răspuns:

Sunt destui care citesc. Eu nu ma dau in vant, dar m-am adaptat la tehnologie si citesc carti pe eReader, mi se pare mult mai practic decat sa ma plimb cu cartile dupa mine.