Combina utilul cu placutul. Ziua iesi cu prietenii,iar seara te poti retrage in lumea ta,adica poti sa citesti. Ai nevoie si de distractie si de educatie. Citind iti dezvolti vocabularul si intri intr-o lume fascinanta. Iesind cu prietenii te distrezi, iti faci amintiri frumoase, iar toate acestea iti vor fi de mare folos. Toate iti sunt necesare ca sa te dezvolti, peste cativa ani te vei uita in urma si o sa iti dai seama ca ai cu ce sa te mandresti, atunci o sa vezi viata altfel. Deci cu alte cuvinte, e important sa ai si prieteni si educatie.
Dacă ești popular, ai succes la tipe (și nu numai); dar dacă ești și educat (din toate punctele de vedere, nu doar al bunei cuviințe), vei avea succes și mai mare!
Citește! dar nu te transforma în șoarece de bibliotecă, continuă și să ieși cu amicii, mai o bere, mai o miuță...
Baftă!
Eu zic sa incerci sa combini utilul cu placutul. Continua sa iesi cu prietenii si ce mai faceai tu dar in acelasi timp fa ce te atrage, citeste!
Dale dracul de carti... ramai popular, macar te alegi cu niste amintiri frumoase... nu cu biblioteca full de carti! E doar un sfat. Am 12 ani deci nu cred ca te v-a ajuta prea mult
VulpeaDinUmbra întreabă: